Ha a Fideszre fogsz szavazni, áprilisban - mik az érveid, miért ezt a pártod választod?
Mivel én egy érvet sem találtam, ezért próbálom felmérni, mik azok az érvek, pozitívumok amik miatt egyesek esetleg ezt a pártot választják.
A komment szekció kérlek ne váljon polgárháborús övezetté, mindenki azt ír, gondol amit igaznak vél, és mindenkinek a saját igaza a leglogikusabb.
Úgy bő tíz éve hetente többször felteszitek itt ezt a kérdés. Számtalan ok fel lett sorolva számtalanszor. Aki eddig nem akarta ezeket tudomásul venni, ezután se fogja.
Úgyhogy a helyes válasz: csak.
- 25 éven aluli adómentesség
(rám vonatkozna)
- CSOK
(aki érti hogy működik, az nem épp panaszkodni szokott rá. A lakáspiacot vajmi kevéssé befolyásolja, mivel csak újépítésűre vonatkozik, emellett visszafizethetően van.)
- a mostani adóvisszatérítés
(Remélem tervezik folytatni.)
- a V4-ek erősítése
(A kárpátmedence egy gazdasági egység, emellett a felvidéki ismerőseimtől pozitívabb vizhangot hallottam amióta erősödött a dolog.)
- keleti nyitás
(Szerintem nem jó dolog csak egy lóra tenni, pláne hogy az usa jelenleg egy kisebb-nagyobb belső politikai válságot él át. De igazából az egész nyugat.)
- kresz vizsga díj visszatérítés.
(Nem az egészet, de jól jött azért.)
- nyelvvizsgadíj visszatérítés
- magyar falu program
(Nagyszüleim falusiak, pontosan látszik hogy mennyit újjítottak fel.)
- kétes civil szervezetek visszaszorítása
(Külföldön csinálom az alapszakot, nyugaton, látom milyen a lobbizásuk. Nem annyira drámai, mint ahogy a médiában benne van, de köszi, én ide nem kérem!)
Hirtelen ennyi jutott eszembe. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!