Ha áprilisban megint nyer a Fidesz, akkor utána kb. mekkora kivándorlás várható?
Figyelt kérdés
2022. jan. 13. 18:41
1/23 anonim válasza:
Már többen jönnek haza mint amennyien kimennek, tehát semmilyen.
2/23 anonim válasza:
Semekkora, folytatódik a visszavándorlás. Nettó bevándorlás van már egy ideje.
4/23 anonim válasza:
Akinek van nyelvtudása és jó szakmája/diplomája a fiatalok közül az kiköltözik, akinek meg valamelyik hiányzik az itthon marad és meghal agyvérzésben ötven évesen. Szóval az fog folytatódni, ami eddig.
5/23 anonim válasza:
Sajnos nyugaton az eliszlamizálódás fokozódik és ez nem éppen kellemes a magyarnak. Többen is jönnek vissza. Nyugaton a helyzet pedig nem lesz jobb
6/23 anonim válasza:
Semennyi. Kicsit morogtok, oszt jónapot.
7/23 anonim válasza:
#5 Jaj szegény Ráhel csak nehogy eliszlámosodva térjen vissza.
8/23 anonim válasza:
Nem így tapasztalom az ismerősök, egykori barátok között. Előbb volt családalapítása szintén külföldi de bevándorolt nővel, egyik iskolatársamnak mint hogy valaha is hazajöjjön, mondjuk ő már szakközépben nem bírt magával ment volna kifelé, ez volt '13ban.
Én is mehettem volna régebben, akkor voltam iszonyat nagy marha, de 1 hetem volt arra hogy gondolkodjak, és lépjek. Most meg bánom mert jött ez a rohadt vírus, kint elvárják az oltást sok helyen, és mivel nekem nincs egy sem így kénytelen vagyok várni, viszont oltatni nem fogom magamat inkább dögöljek meg.
9/23 anonim válasza:
8-as Hátha arra nem vagy képes, hogy oltasd magad, akkor meg is érdemled hogy itthon élj. Hihetetlen hogy emberektől ennyit nem lehet elvárni, ehelyett jönnek ilyen hülye kifogásokkal.
10/23 anonim válasza:
Nem várható nagyobb kivándorlás. Aki nagyon menni akar az már eddig megtette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!