Ha áprilisban győz az ellenzék, akkor a fiatalok hazajönnek külföldről?
“ Viszont ha Orbán nyer, akkor várható, hogy még több fiatal lép le, mert a fiatalok nem szeretik az autokratákat, akik helyettük akarják el dönteni, hogy mi a helyes.”
Szerinted a balosékat kedveljük?
“ azok alatt nem volt ilyen mértékű felülről nyomás, hogy mindenkit el kell lehetetleníteni, aki másként gondolkodik, és csak egyfajta helyes gondolat lehetséges”
Nem tudom, de amit most látom a liberális is ilyen, ha ellenzed a Prideot(nem a melegekkel nincs bajom, ismerek olyat, aki az, sőt Tktok-on van akit szoktam látni, mondjuk ő szimpatikus, jófej) de, hogy ezt tolják a mesékben is, nekem nem szimpatikus, ha választani kell, akkor inkább a Fidesz.
Gyűlölettel nem értek egyet, mert mindenkit szeretni kell, de a propagandával nem értek egyet.
Ott a Black Lives Matter amire a jobbos rákontrázott, hogy White Lives Matter…egyikkel se értek egyet.
All Lives Matter kellett volna, és akkor egyik sincs kitaszítva.
Vannak akik tradicionalis csaladban gondolkodnak, tobb generaciot atolelve gondolkodnak ... az ilyen emberek megprobalnak megtenni mindent, hogy a csaladot egyben tartsak.
Masok egy nyamvadt hazassagot sem kepesek vegigvinni, hanem agyrol-agyra szallnak mint a 'kismadar'.
Szoval van aki marad, aki pedig megy az menjen ha menni akar.
Ellenzéki győzelem és az euró bevezetése esetén mi készek vagyunk hazamenni egy szabad országba.
Fidesz győzelem esetén végleges lesz a maradásunk, mert az az ország végét jelentené!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!