Az nagyvárosi ellenzékiek honnan szedik a marhaságot, hogy vidéken csak M1 van? Ennyire elefántcsont-toronyban élnek?
Ezek a körúton belül élő "értelmesiégiek", a legsötétebb "parasztok", amúgy.
Az OK, hogy Magyarországról se sokat tudnak, de a nagyvilágról annyit sem.
Van két világóriás ( meg 1-2 kínai) a Voda meg a Tkom, ezek szolgáltatnak Chillétől Finnországig.
Majd pont kialakítanak egy magyar-vidék / magyar-város díjcsomagot!
Vidéki vagyok,
Szinte csak fidesz plakátok vannak, a coopban csak fideszes szennylapok, rengetegszer van cigánybál ( fideszes képviselők sokszor ott vannak!) és persze ételosztás.
És igen, leginkább M1-et néznek és Tv2-t.
"Milyen szolgáltató létezik szerinted egy Iszaapszentmotorospuszta-alsón?"
UPC, Telekom, Digi és társai. Ha a vidéki megfizeti, akkor ide is kihozzák a kis dobozukat a szolgáltatók, képzeld el. Borzasztóan tragikus, hogy mennyire nincs fogalmatok a vidékről. Egészen elképesztő!
"Milyen hirdetési plakátok szoktak megjelenni az utcán?
Ja, Fidesz."
Baromság. Nyírségi vagyok, tele van MZP plakátjaival a környék, hogy ide a Fidesz 50 valahány ezer migránst telepített be. Az már csak záróljeles, hogy valójában ezek nagy része határon túli magyar ember, akiket fogott, és csak úgy könnyedén lemigránsozott a messiásotok.
"Egy Iszapszentmotorosposzta-alsó kaliberű faluban milyen társadalmi korosztály él?"
Fiatalok, középkorúak és idősek. Hát komolyan nem hiszem el... ezt már nevetés nélkül nem lehet kibírni :D
"Ja, full öregek, akik várják az ingyen krumplit."
Nem, a vidék nem full öregekből áll. A vidék ugyanúgy áll fiatalokból és középkorúakból is, mint a ti szent, hiperjólinformált és hiperkulturált nagyvárosaitok. Azt meg az idősek nevében kikérem magamnak, hogy ilyen hangnemben beszélsz róluk. A vidék ugyanúgy egyszerű, hétköznapi emberekből áll, mint bármelyik nagyváros Magyarországon. Az a különbség köztünk, hogy más jellegűek a problémáink. Nekünk nem a levegő minőségével van bajunk. Nekünk nem a közlekedés lehetetlensége a bajunk. Nekünk nem a Fudan a bajunk. Ez a különbség vidék és pl. Budapest között.
"Ha ugyanúgy lehetőségük van tájékozódni, mint egy nagyvárosinak, és mégis fideszesek, akkor reflexből megkérdőjelezi az ember a józan eszüket, ezért inkább maradjunk annyiban, hogy csak M1-et néznek..."
Na hát ez az, amin egy vidéki pártszimpátiától függetlenül csak nevetni tud. Nem azért több a Fideszes erre, mert nem informálódnának az emberek. És igen, ugyanolyan lehetőségük van informálódni, mint nektek, mindenről extrajól informált dicső városi polgároknak. A különbség az, hogy a mi problémáink részben másak. És ez a különbség épp elég ahhoz, hogy a többség ne legyen rendszerellenes. Az már az ellenzék bénasága, ha ezt nem ismeri fel, és nem foglalkozik vele.
Nem vidéki vagy. Nem kell hazudozni.
Na az egy hatalmas kamu hogy azok határontúliak lennének.
Ezt konkrétan a magyar állam cáfolja mivel 50 ezer bevándorló az az akik 3. országból jönnek tehát nem az eubol. Szomszédos ország ezekből csak Szerbia vagy Ukrajna lehet.
#9: BAZ, Miskolc vonzáskörzet.
Hát én se vagyok egy meggyőzödéses fiszedes, meg van jopár miskolci haverom...de amit Azon a környéken össze bírnak hordani,csoda hogy a munkásőrsèg feloszlott arrafelé...
#18, ne mondd már, hogy Koreában úgy gyártják a tv-t, hogy egy f@szon kis ország egyik csatornája legyen az alapértelmezett, mondjuk a magyar M1.
Egy mai kombájn amúgy 50.000-szer nagyobb infó kapacitásdal bír, mint anno a holdkomp! Ennyit a "buta vidékekről".
A tv adásokat nem Bp-vidék szerint terjesztik.
Stb
Koreában gyártják a TV-t?
Ez nekem új. Olcsó leggagyibb minőségű set top boxokról hallottál máresetleg?
"észkombájn"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!