Az EU parlamentre tényleg megállja a helyét az a jelző, hogy "elefántcsonttorony"?
Figyelt kérdés
Ausztriáért aggódnak.Pedig nem kellene, tudják mit csinálnak.
Ausztria, az egyetlenegy nyugati ország, ami nem adja fel olyan könnyen.
Jean-Claude Junckernek már megint az a fontosabb, hogy az önfeladás kulturált és európai legyen, ahelyett, hogy egyáltalán maradjon Európa.
2016. máj. 7. 18:50
1/4 anonim válasza:
Nyilván én vagyok rosszhiszemű, de szerintem az EU parlament, bizottság stb., általában az EU intézményei egyáltalán nem elefántcsonttorony. Nagyon is tudják, mit csinálnak. Szívósan dolgoznak az Európai Egyesült Államok létrehozatalán, még az őslakosok pusztulása árán is.
2/4 anonim válasza:
Ja hogyne, tudják mit csinálnak, populista önző érdekeket követnek ahelyett hogy európaihoz méltóan viselkednének. Majd amikor megépül a hőn áhított kerítésük, és szembesülnek annak gazdaságra gyakorolt erős negatív hatásával, akkor legyenek ilyen kemény legények.
3/4 anonim válasza:
Inkább a tragikomédia egy ilyen alkesszel az élén. :D
4/4 anonim válasza:
"Majd amikor megépül a hőn áhított kerítésük, és szembesülnek annak gazdaságra gyakorolt erős negatív hatásával, akkor legyenek ilyen kemény legények."
És, hogy fogja lehúzni a gazdaságukat? Nem megy annyi sokdiplonyos hozzájuk? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!