Van egy régi vagy réginek tűnő szobrocskám, ami ha eredeti akkor elvileg elefántcsontból kèszítették. A szobor sérült így anyaga jól látható, de sajnos nem tudom megállapítani. Van valamilyen egyedi jellemzője az elefántcsontnak?
Figyelt kérdés
Hátha ért valaki ehhez. Köszi.2021. máj. 12. 10:54
1/15 anonim válasza:
Egy képet feltehetnél, akkor esetleg már arról is meg lehet sok mindent mondani.
3/15 A kérdező kommentje:
2021. máj. 12. 11:48
4/15 A kérdező kommentje:
Maga a szobor Billiken figura.
2021. máj. 12. 11:49
5/15 anonim válasza:
Ez abszolút nem látszik elefántcsontnak, sem a szine, sem a szerkezete még leginkább valaki fafaragásnak vayg valami agyagfélének tünik.
De olyan kép lenne igazán jó, ahogy az egész szobor látszik, ez így nem lehet jellemzö.
6/15 anonim válasza:
7/15 A kérdező kommentje:
Köszi. Fentebb írtam, ez egy Billiken figura. Neten is van fent pár.
Pontosan úgy néz ki mint a wikipédiában, a “
Two Billikens from the Alaska–Yukon–Pacific Exposition of 1909” felirat fölötti képen.
2021. máj. 12. 14:40
8/15 A kérdező kommentje:
Megnéztem a linkeket, pontosan olyan az enyém is látszatra.
2021. máj. 12. 14:42
10/15 anonim válasza:
Hát, nekem a képek alapján polyresin / műgyantának tűnik.
Ne kérdezd miért, de ránézve a részlet képekre egyből ez ugrott be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!