Lehet bajom LMBTQ-tanárként, ha halálosan megfenyegettek?
Egy gimiben tanítok, ott nyilván nem téma a szexuális orientációm. Viszont a személyes facebook-oldalamon több közös képünk is ott van a párommal, ebből nyilvánvaló, hogy velem azonos nemű párom van.
Ma reggelre jött egy üzenetem valami kamuprofilról, hogy látta az adatlapomon ki van írva, hogy melyik iskolában dolgozom, és majd megvár az iskola előtt egyszer és összeveri a fejem, hogy a fajtám ne mehessen gyerekek közelébe.
Lehet ennek alapja? Tudok ilyen esetben feljelentést tenni? Az a baj, hogy valami kamuprofil kép nélkül, szóval fogalmam sincs, hogy idegen/ismerős/szülő/diák lehet mögötte.
Az hogy kint van egy képed a pároddal az nem magamutogatás, az lenne a magamutogatás ha minden héten rakod ki a közös képeket insta sztoriba és társai.
És ez nem reklámozás, úgy nem lehet változást elérni hogy közben senki nem tesz az ügyért semmit, tiszteletre méltó hogy valaki magyarországon vállalja azt hogy meleg.
"Az hogy kint van egy képed a pároddal az nem magamutogatás, az lenne a magamutogatás ha minden héten rakod ki a közös képeket insta sztoriba és társai."
Hogy ez mennyire elképesztően ostoba vélemény🙃
Engem nem érdekel hogy ki mit csinál otthon az ágyában csak a gyerekek közelébe ne menjen az ilyen ennyit kérek. 18+-tól meg mindenki azt csinál amit akar. Onnantól kezdve pont lef*som az egészet.
Olyan témáról vitatkozunk ami a felnőttek között sincs egyetértés. Ha valami LMBTQ f*st vagy Drag Quenn-t meglátok az iskolában és magyarázza a nézeteit a gyerekeknek a tananyag helyett azt agyonverem ennyi.
Az hogy erről ki mit gondol szintúgy nem érdekel. És nem... Nem vagyok homofób. Az LMBTQ-val van bajom. Szerintem átléptek egy bizonyos határt mások szerint meg nem léptek át semmit. De mint mondtam nem érdekel ki mint gondol. Egyszerűen már nem tartom helyesnek amivé ez fajult és úgy érzem amit csinálnak már nem helyes.
Azok a szülők akik úgy érzik hogy LMBTQ nézeteket kell tömni a gyerek fejébe hát hajrá.. De akik szülők meg másképpen gondolják azokra ne erőltessék rá ezt az egészet. És nem... Nem ettől lesz homofób egy ember vagy sem. Bár tudom hogy imádják erre rákenni.
Soha életembe nem volt bajom a melegekkel egészen addig mígnem 2021 től már a torkomon át is azt tolták hogy aki nem neveli gender fluidnak a gyerekét az rossz szülő...
#33 Senki nem beszélt semmi ilyenről. Nem volt szó arról hogy ő a nézeteit magyarázta volna iskolában, szimplán arról van szó hogy egy tanár aki meleg és kint van egy kép a barátjával facebookon se több se kevesebb.
,,nem érdekel hogy ki mit csinál otthon az ágyában csak a gyerekek közelébe ne menjen"
Ezt hívják homofóbiának. Az hogy meleg valaki az nem tesz senkit pedofillá az egy teljesen másik dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!