Kiket kellene beengedni lmbtq érzékenyíteni közintézményekbe?
"Ez egy manipulatív, provokatív kérdés, amiben már a válasz és a hozzáállás is benne van a kérdéshez."
Már az előtt rosszindulatot feltételezel rólam mielőtt bármi rosszatt vagy elítélendot tettem volna. Miért nem írod akkor hogy semmi közöm hozzá és te sem tudod?
Sajnos én nem ismerek ilyen embereket. A környezetemben egyáltalán nincs. Primitív sem. Ennek csak az a hátránya, hogy sosem fogom megérteni őket.
Egy közeli ismerősöm van, aki népirtást akar, de neki is csak a pofája nagy és nem egy minta ember.
"Sajnos én nem ismerek ilyen embereket. A környezetemben egyáltalán nincs. Primitív sem. Ennek csak az a hátránya, hogy sosem fogom megérteni őket.
Egy közeli ismerősöm van, aki népirtást akar, de neki is csak a pofája nagy és nem egy minta ember."
Értem, tehát ez most cinikus vagy és eldemizod hogy nem lehet komolyan venni a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!