Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Lehet bajom LMBTQ-tanárként,...

Lehet bajom LMBTQ-tanárként, ha halálosan megfenyegettek?

Figyelt kérdés

Egy gimiben tanítok, ott nyilván nem téma a szexuális orientációm. Viszont a személyes facebook-oldalamon több közös képünk is ott van a párommal, ebből nyilvánvaló, hogy velem azonos nemű párom van.

Ma reggelre jött egy üzenetem valami kamuprofilról, hogy látta az adatlapomon ki van írva, hogy melyik iskolában dolgozom, és majd megvár az iskola előtt egyszer és összeveri a fejem, hogy a fajtám ne mehessen gyerekek közelébe.

Lehet ennek alapja? Tudok ilyen esetben feljelentést tenni? Az a baj, hogy valami kamuprofil kép nélkül, szóval fogalmam sincs, hogy idegen/ismerős/szülő/diák lehet mögötte.

2022. jan. 14. 12:25
1 2 3 4
 11/37 Koplárovics Béci ***** válasza:
96%

"Mert ha valamelyik diákom szórakozik ilyennel, az ő életét akkor sem szeretném tönkretenni egy bírósági üggyel. Viszont ha valami szélsőjobbos félkatonai szervezet tagja, akkor nyugodtabb lennék, ha tudnának róla a hatóságok."

Mondjuk gyakran az ilyen fenyegetőzésekkel kezdő diákokból lesznek azok, akik előbb-utóbb tényleg támadnak is. Az életét nem te teszed tönkre, hanem az, akitől azt tanulta, hogy téged meg kell fenyegetnie.

2022. jan. 14. 13:43
 12/37 anonim ***** válasza:
82%

"Viszont ha valami szélsőjobbos félkatonai szervezet tagja"

Milyen szélsőjobbos félkatonai szervezetek működnek ma Magyarországon?

Csak kíváncsiságból kérdem.

2022. jan. 14. 13:47
 13/37 A kérdező kommentje:
Nem igazán vagyok képben velük, az ilyen Betyársereg-félék gondolom.
2022. jan. 14. 13:57
 14/37 anonim ***** válasza:
95%
Betyársereg, Magyar Nemzeti Arcvonal, a 64 vármegye is elég militarista nyilván, ahogyan minden szélsőjobboldali szervezet.
2022. jan. 14. 14:04
 15/37 peca1000 ***** válasza:
64%

Engem élőbe, fenyegettek meg szemtől szemben egy üzletben nem is egyszer a C-k ( ott voltam eladó), hogy munka után megvárnak, kibelrznek, agyonver nek, levágják a lábamat, mert mrrtem szólni nekik, hogy ne egyenek, fagyizzanak, üvöltözzenek, keféljenek ( már elkezdtek vetkőzni.).

Soha nem történt semmi velem, sem ott, sem zárás után hazafelé.

2022. jan. 14. 14:32
 16/37 anonim ***** válasza:
100%

#16 "Celeb akarsz lenni" Már bocsénat de az hogy te képet osztasz meg rólad és a párodról abba semmi "celebség" nincs, te és ismerőseid gondolom ugyan úgy tesznek ki képeket a családjukról.

Én azt gondolom hogy valószínűleg csak trollkodik, minden esetre tudom még facebookon is jelenteni az illetőt.

2022. jan. 14. 16:01
 17/37 anonim ***** válasza:
92%
#16 Tehát te tönkre tennéd valakinek az életét, mert megtudtad róla, hogy meleg és ez sértette a lelkivilágodat. Mekkora csicska vagy. XD
2022. jan. 14. 16:14
 18/37 anonim ***** válasza:
0%
18 Mindenkit tönkre vágok akik celebet játszanak te hát tudom a világ a hibás nem a ismerösök lásák képeket funkció meg felesleges és csak hobbi miat van be rakva.
2022. jan. 14. 16:30
 19/37 anonim ***** válasza:
94%
#18 Téged biztos sokat vertek gyerekkorodban, hogy ennyire frusztrált vagy. :D
2022. jan. 14. 17:32
 20/37 anonim ***** válasza:
86%
Ez a három pipás valami flepnis troll. Minden politikai kérdés alatt ott szokott böfögni.
2022. jan. 14. 17:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!