Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Lehet bajom LMBTQ-tanárként,...

Lehet bajom LMBTQ-tanárként, ha halálosan megfenyegettek?

Figyelt kérdés

Egy gimiben tanítok, ott nyilván nem téma a szexuális orientációm. Viszont a személyes facebook-oldalamon több közös képünk is ott van a párommal, ebből nyilvánvaló, hogy velem azonos nemű párom van.

Ma reggelre jött egy üzenetem valami kamuprofilról, hogy látta az adatlapomon ki van írva, hogy melyik iskolában dolgozom, és majd megvár az iskola előtt egyszer és összeveri a fejem, hogy a fajtám ne mehessen gyerekek közelébe.

Lehet ennek alapja? Tudok ilyen esetben feljelentést tenni? Az a baj, hogy valami kamuprofil kép nélkül, szóval fogalmam sincs, hogy idegen/ismerős/szülő/diák lehet mögötte.

2022. jan. 14. 12:25
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen jelezd az igazgatónak és tegyél jogi lépéseket. Ha diákról van szó akkor is, ha nem akkor is.
2022. jan. 14. 18:23
 22/37 anonim ***** válasza:
83%
Mondjuk én hülyeségnek tartom, hogy emberek fényképeket, infókat raknak ki magukról a Facebookra. Nem azért, mert meleg vagy, bárkinek lehet ebből baja, elég egy kattant ember, aki akar tőle valamit. Ostoba dolog személyes dolgokat megosztani magunkról az interneten.
2022. jan. 15. 07:26
 23/37 anonim ***** válasza:
91%
#22 Egy normális világba nem hiszem hogy az h kint van a pároddal egy kép gondnak kéne lennie. Ha nem lenne meleg kb senkit nem érdekelné a dolog. Édesanyám több ezer embert tanított pályafutása során egyszer sem fenyegették meg vagy írtak neki kamu profilról dolgokat.
2022. jan. 15. 11:59
 24/37 anonim ***** válasza:
100%

"Arra van valami lehetőség, hogy először kinyomozzák, hogy ki volt az, és csak annak fényében tegyek feljelentést?"

Nincsen, mégis milyen alapon nyomoznának feljelentés nélkül?

Pont egy ilyen leckével komolyodna meg villámgyorsan a hülyegyerek, ha tényleg egy ilyenről van szó. Nem kell túlzásba esni, nem tennéd tönkre az életét. Jól beszarna, otthon kapna a fejére a tettéért és az ügyvédi költségek miatt is és a végén kapna egy megrovást. Még az erkölcsibe se kerül bele. Szerintem ez kb. tökéletes lecke lenne.

2022. jan. 15. 15:26
 25/37 anonim ***** válasza:
100%
#23: Ennél sokkal durvább sztorik is vannak, és nem melegekkel. Az egyszerűen hülyeség, hogy valaki közzétesz magáról személyes információkat. Aki egy picit is tisztában van a biztonság fontosságával, az tudja, mekkora baromság az összes közösségi oldal.
2022. jan. 15. 15:45
 26/37 A kérdező kommentje:

"Az egyszerűen hülyeség, hogy valaki közzétesz magáról személyes információkat."

Abban mi a személyes információ, hogy a borítóképemen a párommal ülünk a Kékestetőn?

2022. jan. 15. 16:36
 27/37 anonim ***** válasza:
12%
Ha nem vagy tisztába veszélyel az a te problémád szolgáltató van hogy, csak ismerösök lássák.Innentől már a te felelőséged akkármi történik veled.Bár tuti kamu kérdés más már rég be állitóta volna a profilját.
2022. jan. 15. 16:53
 28/37 anonim ***** válasza:
0%
Baromság telerakni a Facebook-ot magánéleti dolgokkal, főleg LMBTQ-ként. Sok hülye ezt csinálja. Tanárként lehetne annyi eszed, hogy ez támadási felület.
2022. jan. 16. 12:13
 29/37 A kérdező kommentje:

Ne haragudj, de ha más kirakhat képet a párjával, akkor én miért bujkáljak?

Nem tettem semmi rosszat, tisztességes dolgozó adófizetőb állampolgár vagyok, nincs miért menekülnöm.

2022. jan. 16. 12:19
 30/37 anonim ***** válasza:
0%

A heteroszexuális magamutogató párokról is megvan a véleményem.

Sajnos sok bunkó van, aki nem tudja elfogadni, ha valaki nem hetero. Nem kell bujkálni, de reklámozni sem kéne a másságot.

2022. jan. 16. 12:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!