Lehet bajom LMBTQ-tanárként, ha halálosan megfenyegettek?
Egy gimiben tanítok, ott nyilván nem téma a szexuális orientációm. Viszont a személyes facebook-oldalamon több közös képünk is ott van a párommal, ebből nyilvánvaló, hogy velem azonos nemű párom van.
Ma reggelre jött egy üzenetem valami kamuprofilról, hogy látta az adatlapomon ki van írva, hogy melyik iskolában dolgozom, és majd megvár az iskola előtt egyszer és összeveri a fejem, hogy a fajtám ne mehessen gyerekek közelébe.
Lehet ennek alapja? Tudok ilyen esetben feljelentést tenni? Az a baj, hogy valami kamuprofil kép nélkül, szóval fogalmam sincs, hogy idegen/ismerős/szülő/diák lehet mögötte.
"Arra van valami lehetőség, hogy először kinyomozzák, hogy ki volt az, és csak annak fényében tegyek feljelentést?"
Nincsen, mégis milyen alapon nyomoznának feljelentés nélkül?
Pont egy ilyen leckével komolyodna meg villámgyorsan a hülyegyerek, ha tényleg egy ilyenről van szó. Nem kell túlzásba esni, nem tennéd tönkre az életét. Jól beszarna, otthon kapna a fejére a tettéért és az ügyvédi költségek miatt is és a végén kapna egy megrovást. Még az erkölcsibe se kerül bele. Szerintem ez kb. tökéletes lecke lenne.
"Az egyszerűen hülyeség, hogy valaki közzétesz magáról személyes információkat."
Abban mi a személyes információ, hogy a borítóképemen a párommal ülünk a Kékestetőn?
Ne haragudj, de ha más kirakhat képet a párjával, akkor én miért bujkáljak?
Nem tettem semmi rosszat, tisztességes dolgozó adófizetőb állampolgár vagyok, nincs miért menekülnöm.
A heteroszexuális magamutogató párokról is megvan a véleményem.
Sajnos sok bunkó van, aki nem tudja elfogadni, ha valaki nem hetero. Nem kell bujkálni, de reklámozni sem kéne a másságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!