Az LMBTQ szervezetek mit kifogásolnak a Nemzeti Alaptantervvel kapcsolatban?
Itt leírják ugyan, de ezek csak ilyen mondvacsinált indokok. Mi lehet a valós problémájuk?
Jól van hozd csak fel az idióta anekdotáidat, de attól még nem Magyarországon van a nemierőszak ráta afrikai országokkal, hanem Svédországban! Mellesleg a késelők sem magyarok, hanem cigányok.
,,Ők nekik szükség van arra, hogy műtét után ha transz férfiak akkor tesztoszteron hormonokat vigyenek be, ha transz nők akkor meg női hormonokat kapjanak, bár kismértékben mindkettőt termeli a szervezet normál esetben, vagy nem tudom."
Nem, nekik gumiszoba kellene, vagy maradjanak csöndben!
,,Viszont neves pszichológusok (Ranschburg Jenő), pszichiáterek, genetikusok (Czeizel Endre) is foglalkoztak a transzneműség miben létével, be is linkeltem, hogy ők mit mondtak ezzel kapcsolatban, hogy nekik ez a legjobb terápia, mert más pszichoterápiás kezelések hatástalannak bizonyultak..."
Ha két bibsilibsi megmondta akkor biztos úgy van. Bezzeg fordítva meg valahogy mégiscsak működik😆
,,Felhoztam azt is, hogy pl Magyarországon 19-20. század fordulóján is élt egy arisztokrata vérű író, aki Vay Saroltaként látta meg a napvilágot"
Szóval 100 éve is voltak elmbetegek értem...
"Neked mindenki elmebeteg, pont olyan vagy mint a drága nagynéném Lengyelországban, 70 éves, nincs se férje, se gyereke, nagyon támogatja az itteni kormánypártot, cukrász vagy szakács végzettsége van, de rokkantnyugdíjas lett ideje korán és mindenkit lehülyéz, lezsidóz, le elmebetegez aki vagy ami az ővével ellentétes véleményt képvisel..."
Viszont lehet hogy sokszor igaza van:)
Így van, de mindazonáltal hogy valószínűleg nem a nagynénéd a legélesebb kés a fiókban még nem leszel különb nála hisz te is le elmebetegezel
másokat a többi kérdésnél amikor egy a te valóságodon kívül eső vélemény jön veled szemben.
Hidd el, melegként én is egy kerek-egész családba születtem bele, ahol voltak nagyszülők, és tudom pl, hogy a nagyszüleim hogyan féltékenykedtek vélt alapon egymásra, szüleim pl gyermekneveléssel kapcsolatos problémáit is láttam, van 3 heteró bátyám, érettségi után, de előtte is, olyan osztályközösségbe jártam majd egyetem közegbe, ahol aztán voltak rálátásaim, a heterók problémáira.
A bátyáim is sok történet mondanak el, hogy mennyire sok a megcsalás még úgy is, hogy van feleség és gyermek...
Hittanos is voltam, ahol szintén hallottam, hogy a templomban ki küzködik az alkoholista férje miatt és hogy az egyházközösségünk 3 én időszakomban szolgált papok közül, ki hogyan állt a hívők ilyen magánéleti válságához..
Én több valóságban is mozgok emiatt, nem egy szűk szívárványos világban mozogtam, tevékenykedtem abban is, de a családommal is jó maradt a kapcsolatom, és jó mind a mai napig, szóval én fülelek, figyelek és hallok...
és hidd el, és Telexen át még olyan konzervatív újságokat is elolvasok, mint a VálaszOnlinet és Magyar Hangot is..én hiszek a párbeszéd erejében...
,,Neked mindenki elmebeteg"
Nem, csak azok az agyalágyultak akik férfi létükre nőnek képzelik magukat és vicaversa.
Ezekkel a családi sztorikkal mégis mit akarsz? Teljesen irreleváns.
,,ezzel aztán nehéz vitatkozni, de te is ezt csinálod...."
Mármint hogy tagadom a valóságot? Hát azt éppen ti csináljátok. A tudományos tényekkel hadilábon álltok, mert folyamatosan cáfolják ezt az ígyszületettünkseninemtehetsemmiről mantrát cáfolják.
,,és hidd el, és Telexen át még olyan konzervatív újságokat is elolvasok, mint a VálaszOnlinet és Magyar Hangot is..én hiszek a párbeszéd erejében..."
Ennyi erővel írhattad volna a 444et is😂😂
Tudományos tényekkel hadilábon állok? Ki is cáfolta meg kettőnk közül két nagy szakértő Ranschburg Jenő és Czeizel Endre tudományos megállapításait, amit a transzneműekről mondott? Nem te? Hogy jössz te ehhez? Milyen végzettséged van, hogy két ilyen nagyszerű, már nem élő tudósemberek munkásságait támadod?
Egyébként ez is pont olyan mentalitás, mikor én elmondom, hogy pl szociológiát, vagy éppen humánökológiát tanulok, csak legyintenek a kisöregek az utcán, hogy menjek heggesztőnek tanulni, pedig nem én nem ahhoz nincs semmiféle affinitásom....
,,Milyen végzettséged van, hogy két ilyen nagyszerű, már nem élő tudósemberek munkásságait támadod?"
És neked milyen végzettséged van ahhoz hogy megállapítsd ki kompetens meg ki nem? 🤣
Még mellesleg mit pofázik egy genetikus pszichiátriai kérdésekbe? Ennyi erővel egy asztalost is megkérdezhetünk a villanyszerelésrőlxd
,,Egyébként ez is pont olyan mentalitás, mikor én elmondom, hogy pl szociológiát, vagy éppen humánökológiát tanulok, csak legyintenek a kisöregek az utcán, hogy menjek heggesztőnek tanulni, pedig nem én nem ahhoz nincs semmiféle affinitásom...."
Hát és igazuk is van😂😂😂😂
Semmihez értő bölcsészből pont van elég. Tele a padlás szociológusokkal meg politológusokkal...
A szociológia nem éri a tudomány szintjét, a statisztikán kívül használhatatlan, végtelen rizsázás a balos álomvilágokról, semmi több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!