Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az LMBTQ szervezetek mit...

Az LMBTQ szervezetek mit kifogásolnak a Nemzeti Alaptantervvel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Itt leírják ugyan, de ezek csak ilyen mondvacsinált indokok. Mi lehet a valós problémájuk?

[link]

2022. jan. 12. 11:41
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
79%
Nézd, a legtöbb meleg ismerősömnek, sőt transz ismerősömnek is volt egy másság érzete gyerekkorában, nekem is, sőt arról is vannak konkrét emlékeim, hogy én a tűsihajú Gergőkén legeltettem a szemem, bejöttek a vagányabb fiúk óvódában, én ezzel szemben túlérzékeny kisfiú voltam... több emléket is sorolnék, pedig tényleg ideális gyermekkorom volt, szüleim szerettek, nagyszüleim is, 3 bátyám is, mindenki.... és nem molesztált senki és nem szállt meg az ördög... és igen jártam később pszichológusnál, de a pszcihológusok se akartak ebből kigyógyítani...
2022. jan. 13. 12:46
 22/42 anonim ***** válasza:
79%

Egyébként, mind az autisták normálissá kényszerítése, pl aspergereseknél ez lehetséges vagy magától is van erre igénye, de egy néma csapkodó súlyosabb kanner-szindrómás autistánál már nem volna lehetséges ez, aki max képes kártyákkal kommunikál veled...

Ugyanúgy a legidősebb bátyám balkezes, őt se szoktatták át, jobbkézre, mert több kárt okozott volna nála, mint hasznot..

Ugyanúgy engem se tudnának szimplán átszoktatni melegként férfiak iránti vonzódásból női nemre.. elektrosokkal lehet egy mindenre közömbös embert csinálnának, lobotómiával elveszteném a tudatomat, hormonterápiával meg max azt érnék el, hogy kanosabban vonzódnak a pasikhoz, kémiai kasztrációval meg megint kudarcot érnének el, lásd pl a kódfejtő film szereplő Allan Turing igaz történetét...

2022. jan. 13. 12:59
 23/42 anonim ***** válasza:
79%

Egyébként őszintén megkérdezlek, hogy neked mi fáj abban, hogy én meleg vagyok és hogy mondjuk szeretném ugyan azokat a polgári házassághoz való jogokat, mint ami nektek is van, meg amit egyébként számos vasfüggönyön túli országban megadatik, ott se omlott össze a társadalom ettől. Hm?

Vagy miben fájna, ha működne a 33-as törvény elfogadása előtti felnőttek esetében működő jogi és testi nemváltás a transzok esetén? Előtte nem tűnt fel, hogy vannak ilyen emberek? Előtte rosszabbul érezted magad, hogy vannak ilyen emberek? Esetleg az én esetleges polgári házasságom miatt, te kevésbé funkcionálnál asszonyoddal az ágyban, kevésbé lenne finomabb az ebéd, kevésbé lenne zöldebb a kertedben a fű, rosszabb lenne az életminőséged?

2022. jan. 13. 13:25
 24/42 anonim ***** válasza:
79%

Nem vagyok LMBTQ-szervezet, sőt még homokos sem, de gyanítom, hogy a 18-as korhatárral van problémájuk.

Legyünk őszinték, az ember nem 18 évesen kezd el szexuális életet élni. Nem mai csibe vagyok, de én is csak 15 voltam, mikor először dugtam, a csaj meg akkor még a 14-et sem töltötte be.

Na most akkor a homo kölyköktől miért várjuk el, hogy 18-ig ne halljanak semmit a témában? A felvilágosítás hiányából lesz majd az AIDS meg a szifilisz.

2022. jan. 14. 11:13
 25/42 anonim ***** válasza:
89%
Mi közük a melegeknek a HIV hez meg szifiliszhez? Mármint úgy értem heteroszexuális is elkaphatja ezeket.
2022. jan. 16. 03:42
 26/42 anonim ***** válasza:
54%

"Mi közük a melegeknek a HIV hez meg szifiliszhez? Mármint úgy értem heteroszexuális is elkaphatja ezeket."

Igen, szexuális felvilágosítás nélkül nagyobb eséllyel.

Viszont a heteró kamaszok felvilágosítása még nem lett betiltva.

2022. jan. 16. 09:23
 27/42 anonim ***** válasza:
89%
A betegségekre vonatkozó része a felvilágosításnak az a melegekre is pont úgy igaz. Akkor miért nincsenek legalább erről felvilágosítva?
2022. jan. 16. 09:46
 28/42 anonim ***** válasza:
31%
Megemlíteni sem szabad a homoszexuális orientációt a jogszabályok szerint, szóval ők nem kaphatnak felvilágosítást.
2022. jan. 16. 09:56
 29/42 anonim ***** válasza:
58%

,,autisták normálissá kényszerítése"

Senki sem akar titeket normálissá kényszeríteni csak azt szeretnénk, ha távoltartanátok magatokat az oktatástól és a kultúrától. Hiába erőlködsz, a szexuális deviancia nem olyan mint az asperger, mert semmilyen genetikai tényező nem kell hozzá hogy valaki ilyen életmódot folytasson.

Mellesleg az autizmus sem másság,hanem betegség, érdekes hogy ennek ellenére ti vagytok legjobban felháborodva ha valaki betegnek nevez titeket.

,,hormonterápiával meg max azt érnék el, hogy kanosabban vonzódnak a pasikhoz, kémiai kasztrációval meg megint kudarcot érnének el, lásd pl a kódfejtő film szereplő Allan Turing igaz történetét..."

Érdekes a transziknál nem hallottam eddig ugyanezt sose🤣🤣🤣🤣🤣

Az se lesz attól nő hogy levágod a nemiszervét meg telepumpálod hormonokkal csak a saját téveszméjét erősíted.

,,ott se omlott össze a társadalom ettől."

Dehogynem. A nyugati társadalmak minden szempontból a csőd közelében vannak, főleg morálisan, demográfiailag, bűnügyileg, kulturálisan, mindenhogy. Ahol egy drogos bűnözőből mártírt csinálnak meg ahol tweetekért elvihet a rendőr az a társadalom bizony a szakadék szélén táncol. Már nem egy országban, szülői beleegyezéssel hormonokezelést kaphatnak gyerekek, ha a gyereket nem az ő általa gondolt nemnek megfelelően akarod nevelni akkor elviszik tőled a gyereket. Itt tartunk, szerintetek meg ez lenne a követendő példa 😂😂😂

,,Vagy miben fájna, ha működne a 33-as törvény elfogadása előtti felnőttek esetében működő jogi és testi nemváltás a transzok esetén?"

Abban hogy téveszmés embereket gumiszobába dugunk nem pedig meghunyászkodunk előttük. Én meg macskának hiszem magam, tessék így kezelni!

,,Előtte nem tűnt fel, hogy vannak ilyen emberek?"

Hiába akarod bemagyarázni, amíg fel sem merült senkiben hogy ilyen van, addig nem is akart senki transzi lenni. Vagy ha akart, akkor se lett az, innentől engem meg csak az eredmény érdekel hogy nem akarok sátáni elmebetegeket nézni az utcán.

,,Előtte rosszabbul érezted magad, hogy vannak ilyen emberek? "

Nem mert nem volt téma, ti csináltok belőle ügyet a hisztizéssel.

,,Esetleg az én esetleges polgári házasságom miatt, te kevésbé funkcionálnál asszonyoddal az ágyban, kevésbé lenne finomabb az ebéd, kevésbé lenne zöldebb a kertedben a fű, rosszabb lenne az életminőséged?"

Az nem házasság és kész, nem érdekelnek az érzéseitek. Az viszont már igen hogy soha büdös életben ne kaphass gyereket, mert az viszont kimutatott tény hogy a szivárványcsaládokban sokszor annyi a szexuális erőszak mint egy normál családban.

2022. jan. 16. 10:43
 30/42 anonim ***** válasza:
0%

Tudod mit mondott utolsó az én kedves világ látott angol tanárnőm aki álláskeresői tanfolyamon tanított engem, hogy életében az első gyilkosságot, nem Nyugat-Európában látta, nem is az Egyesült állaamokban, hanem itt Magyarországon a Kőbánya-Kispest vasútállomáson, konkrétan lezárták a vasútállomás azon részét, ahol jegyet árúsították, mert annyira elvérzett a megkéselt áldozat...

Meg aztán hány családon belüli erőszak történik itthon, ebből hány hal meg? Hány magyar édesanya kényszerül gyermekeivel anyaotthonokba? Ja de biztosan ez is az úgynevezett keresztény erkölcs része...

Hidd el melegként nem vagyok vak, van nekem is 3 heteroszexuális bátyám, plusz lengyel állampolgár is vagyok, így van nemzetközi kitekintésem a világra.

Azt, hogy meg felhozod a transzneműeket, én esetemben mint meleg férfinak, az teljesen más téma... Ők nekik szükség van arra, hogy műtét után ha transz férfiak akkor tesztoszteron hormonokat vigyenek be, ha transz nők akkor meg női hormonokat kapjanak, bár kismértékben mindkettőt termeli a szervezet normál esetben, vagy nem tudom.

Viszont neves pszichológusok (Ranschburg Jenő), pszichiáterek, genetikusok (Czeizel Endre) is foglalkoztak a transzneműség miben létével, be is linkeltem, hogy ők mit mondtak ezzel kapcsolatban, hogy nekik ez a legjobb terápia, mert más pszichoterápiás kezelések hatástalannak bizonyultak...

Felhoztam azt is, hogy pl Magyarországon 19-20. század fordulóján is élt egy arisztokrata vérű író, aki Vay Saroltaként látta meg a napvilágot, és talán az apja észrevette, hogy nem egészen lányként viselkedik a lánya és eszerint nevelte, aztán kamaszként mégis lányként akarta nevelni, de akkor meg a lánya tiltakozott és végül is legjobb stílusú író lett belőle Vay Sándor néven... és voltak női szerelmei, sőt egyszer korabeli elmeorvosi vizsgálatnak is alávetették, meg levetköztették, és akkor derült ki a közvélemény számára, hogy ő nő, de ennek ellenére a magyar irodalmi társaságból senki nem zárta ki őt.

2022. jan. 16. 11:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!