Ha most mondjuk 2002-t írnánk, amikor még nem volt minden embernek internet-elérhetősége, és ezáltal nem volt ennyi "orvos" és "jogász", akkor a szimpla tévés híradó, vagy az újságok is képesek lennének ilyen szintű agymosásra, mint ami ma van?
Figyelt kérdés
Például a koronavírussal és az oltásokkal kapcsolatban.2022. jan. 11. 19:30
31/41 anonim válasza:
25-as, ne add elő magad, csak te pofázol az "egész orvostársadalom" nevében.
33/41 anonim válasza:
Nem adom elő magam. Az Orvosi Kamara beszélt a nevükben, amikor kitiltották Pócsot. És utána eljárást kezdeményeztek ellene. :D A Pócs csapaton meg az általuk a poros szertárból előrángatott indiai mahanel ikfasjf nevenincs "szakembereken" kívül minden orvos támogatja az oltásokat. :'D ÉPRETYETEK!
34/41 anonim válasza:
Rettenetesen tájékozatlan vagy, a Facebook-ról informálódsz te is. Tipikus buta segg, aki mindent elhisz, amit leírva lát. Az orvosi kamara mondta!!! Óvónéni mondta :DDD Innentől kezdve nagyon vicces, hogy ezt veted mások szemére :D
35/41 anonim válasza:
lol mondja ezt az aki Pócsot tartja hiteles forrásnak xd alpári személyeskedésen kívül se tudsz többet és buta seggezel
Fáj az igazság, hogy a kovidistenedet már többszőr seggbe rakták, mert közveszélyes a betegeire és a kollégáira? :D
36/41 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy én kit tartok hiteles forrásnak? Szerencsétlen, műveletlen hírzabáló vagy, akinek semmi szakmai ismerete és rálátása sincs a témára, de az összes híradást minden nap hörögve olvassa :D
37/41 anonim válasza:
És tényleg a személyeskedésen kívül nem tudsz semmivel se érvelni. Sem Tv-t nem szoktam nézni, sem pedig a Fb-ről tájékozódni. De te nyilván jobban tudod ezt is.
Mert neked aztán hatalmas szakmai rálátásod van a járványra, ha itt a gyakorin probálod meggyőzni az embereket a hazugságaitokról, ne röhögtess már.
38/41 anonim válasza:
Nekem veled ellentétben van szakmai rálátásom. Kiknek a hazugságairól?
39/41 anonim válasza:
Na, most már kíváncsi vagyok! Neked velem ellentettel milyen szakmai ralatasod van? :D
40/41 anonim válasza:
Màr elnézést, de a nyugati oltàsok és a nyugati liberalizmus jò.
Egy dk-s orvosjogàsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!