Hogyan lehet játékot készíteni? Olyasmit mint például a MadOut? Segítség kéne, hogy készítsek játékot. Aki tud segíteni előre is küszönöm( ezer hála)! Egyeztetek vele elérhetőséget és belevágunk a lecsóba :).
Inkább tanulj nyelveket, olvass könyveket.
Rádférne.
3 nyelven beszélek:francia, angol, német
És könyveket is olvasok/olvastam jó sokat.
Ha nem tudsz segíteni menj innen.
Köszi.
:)
#4 Pont, hogy segített.
Utánajárás, olvasás nélkül NEM fog menni!
Valahol el kell kezdeni, és a legjobb, ha utána olvasol, esetleg megtanulsz programozni :)
Ez nem úgy megy, hogy "csinálok játékot" , majd minden tudás nélkül két nap alatt összecsapsz valamit, amiből aztán meggazdagodsz.
#5 Köszi. Nem meggazdagodás a cél hanem egy nagyon jó játék ingyen piacradobása.
De köszi.
Szerintem nem a MadOut-ot kéne megcélozni, hanem a "hello word" programozását és a "gondoltam egy számot" játékot.
Haladj kis lépésekkel... hosszú az út odáig!
"nagyon jó játék ingyen piacradobása"
Az k.asokba fog kerülni. Többerez órát miből fogsz kifizetni a szoftver íróinak, a grafikusoknak, a zenésznek, stb...
Nem mondom hogy lehetetlen, de jól kell csinálni.
Ki kell találnod, hogy milyen játékot szeretnél, )kártyajáték, autós, verekedős, stb) aztán ki kell találni egy történetet ami miatt a játékosok játszanak vele. Meg kell tervezni karaktereket, környezetet, meg kell rajzolni, le kell prgramozni.
Ha sikerül jó embereket magadnak megnyerni még sikeres is lehet a projekt.
Vagy csinálsz egy olyan vacakot mint a flappy bird és meggazdagszol a reklámokból :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!