Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha most mondjuk 2002-t írnánk,...

Ha most mondjuk 2002-t írnánk, amikor még nem volt minden embernek internet-elérhetősége, és ezáltal nem volt ennyi "orvos" és "jogász", akkor a szimpla tévés híradó, vagy az újságok is képesek lennének ilyen szintű agymosásra, mint ami ma van?

Figyelt kérdés
Például a koronavírussal és az oltásokkal kapcsolatban.

2022. jan. 11. 19:30
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
83%
Emlékszel a madárinfluenzára? Elég gyorsan lecsengett.
2022. jan. 12. 18:24
 12/41 anonim ***** válasza:
18%
Mit kezdjek a madarinfluenzaval?
2022. jan. 12. 18:59
 13/41 anonim ***** válasza:
85%
12-es, baromira műveletlen vagy.
2022. jan. 12. 21:33
 14/41 anonim ***** válasza:
11%
Meg is indokolnád, hogy miért? Mert azon kívül, hogy ideböfögted a kérdés alá, nem értem mi köze van a koronavírushoz. Nyűgözz le a műveltségeddel, kérlek!
2022. jan. 12. 22:31
 15/41 anonim ***** válasza:
78%
Vagy pofátlan vagy és tetteted a hülyét, vagy valóban ennyire segghülye vagy.
2022. jan. 12. 22:55
 16/41 anonim ***** válasza:
0%
Tehát te se tudod megmagyarazni csak jómagyar módjára kopkodtel egy nagyot. Ügyi vagy!
2022. jan. 12. 23:57
 17/41 A kérdező kommentje:

Kicsit kisarkítva ugyan, de én speciel azt látom a neten, ill. hallom a való életben, hogy az oltásfanatikusok legszívesebben felakasztatnák a oltáselleneseket. A jól betanult baromságaikat tudják fújni, de önálló véleményük már nincs. Tényleg kíváncsi lennék, hogy internet nélkül hányszor fognák a kezükbe a biosz vagy a kémia könyvet ezek a megvezetett oltásimádók. De hát nyilván könnyebb tájékozódni egy 15 perces videóból a youtube-n, vagy egy 3 percnyi olvasást igénylő cikket elolvasni a hvg-n.

2022. jan. 13. 00:13
 18/41 anonim ***** válasza:
54%

Konteok már 1950-ben is voltak. Nézz utána a hidegháborúnak. Ott a legtöbb konteot maga az amerikai kormány indította el. A náci okkultizmus, szovjet zombik meg ilyesmik, nem filmesek kitalálmánya. És akkoriban kezdték el az UFO témát is.

Bár gondolom sokkal régebben is voltak már, csak az nem maradt ennyire fent.

Szerintem internet nélkül épphogy jobban terjednek a konetok. Nézd meg a mélyszegénységben élő falvakat ahova csak az m1 stb TV jut(na) el, mégis sokan a nanochipben hisznek, pedig nem tudják mi az.

Az internet lehetővé tette az emberiség számára a tudás transzparens megoldását. Ezt persze sokáig próbálták megakadályozni, és a mai napig akadályoztatva van. Ma már legalább az irodalomhoz, filmművészethez hozzáférsz korlátlanul a torrent segítségével. Egykét szakterület már publikus, pl. bárki építhet otthon magának különféle kütyüket, az számítástechnika, matematika is szabadon hozzáférhető. Ma már open source alapon építhetsz magadnak számítógépet és tehetsz rá open source rendszert, aminek minden apró részét átnézheted ha van kedved.

Sajnos az orvostudomány nem ilyen, pl. az orvosi kutatások eredményei a mai napig titkosak, még az egyetemi phd hallgatók se férnek hozzá. A gyógyszergyártók titkosítanak mindent, mivel a gátlástalan kapzsi kapitalizmus sokkal nagyobb erő, mint az emberi élet védelme.

A konteok alapja nem az internet, hanem a kormányzati félretájékoztatás, agymosó média, az hogy napi szinten mást mondanak, nincs konzisztencia sehol és senki között, legyen az tudós, orvos, politikus, országok közt vagy akár csak időben. Ez remek táptalaj a konteoknak.

2022. jan. 13. 11:37
 19/41 anonim ***** válasza:
0%

#17 én meg sehol sa látom vagy hallottam azt, hogy az oltottak fel akarjak akasztani az oltatlanokat. Ellenben bármelyik covid cikk vagy videó alatt vagy fórumban az összes oltatlan ordenáré mocskos hangnemben neki ugrik az oltottaknak és a halalukat kívánják meg josolgatnak, hogy 1-2 év és a koporsóban leszünk mind.

Nem tudom, hogy ezt is honnan veszed, de pontosan az oltottaknak van önálló véleménye és nem masolgatják meg ismetelgetik vissza azokat a zöldségeket amiket a nagy szónokaik bofognek ki ide az internetre, lasd:letoha, godeny, Toroczkai... Pócsról már nem is beszélek, mert szörnyű hogy orvosként mennyi sz*rral képes elarasztani a híveit

2022. jan. 13. 14:25
 20/41 anonim ***** válasza:
79%

Sztem amíg egyetlen SOTÉn végzett orvos is van az országban aki oltásellenes, addig ne a konteokat okoljuk a kialakult bizonytalanságért...

Mert ez kb olyan mintha lenne olyan BME-n végzett informatikus aki szerint 9 bit egy bájt, és nem 8. Vagy aki szerint a mikroprocesszor nem is létezik és kis kínaiak vannak a számítógépben.

Ha egy tudomány ennyire nem egzakt, hogy aki lediplomázott belőle az a szöges ellentétét állítja mint egy másik, és mindezt megtehetik anélkül hogy bárki tudományosan bizonyítana vagy cáfolna bármit... akkor azt nem lehet tudománynak nevezni. Ennél fogva viszont nem több az egész humbugnál, kb hit kérdése az egész.

2022. jan. 13. 14:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!