Kedves Fidesz szavazók, mit szóltok ahhoz, hogy a boltokban az élelmiszer árak, mindennapi bevásárlási árak egy év alatt 12-15%-kal nőttek?
Figyelt kérdés
Mennyi is a nyugdíjemelés most? 5%?
És dolgozók, kaptatok 12-15% fizetésemelést?
2022. jan. 9. 20:27
31/32 anonim válasza:
Nem haverom képzeld, ő vele sem értek egyet sok mindenben😉 és nen akarom elnöknek se. Egy olyan ember aki a világ egyik top/ legjobb országában élt nem is kevés ideig, az nem hiszem, hogy meg fogja érteni a magyar helyzetet, az itteni problémákat, kb mintha egy milliárdos családból át kéne szoknod egy szegény családba.
32/32 anonim válasza:
Bár én nem vagyok Fidesz szavazó és személy szerint engem eléggé rosszul is érintettek ezek az árváltozások, hadd adjak egy jótanácsot, felesleges ilyen kérdéseket kiírnod mert a Fidesz szavazókat az életben nem fogd megggyőzni arról, hogy bármi gond is lenne elmondom miért. Három felé Fidesz szavazó típus létezik: Van olyan akinek mindegy mit csinál vele a kormány vagy mennyire szívatja akkor is tapsikolni fog mert Fidesz, van olyan aki azt mondja nem jó ami van, de nincs jobb se szóval jó lesz ez mégis, illetve van olyan aki annyira megvezethető, és befolyásolható, hogy egy zsák krumplival le lehet kenyerezni. Na most itt ennél a kérdésnél mindhárom típus megjelent szépen, és mindhárom típusnál azt tudom mondani alapvető gondolkodásbeli hibák vannak a fejekben, na most szerinted ilyen embereket bármilyen érvekkel meglehet győzni ? Na ugye :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!