Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ellenzékiek miért támadjuk...

Ellenzékiek miért támadjuk egymást?

Figyelt kérdés
Értem én, ha nem szimpatizálsz MZP-vel de itt az a legfőbb cél hogy végre a fidesztálibokat elszámoktasduk. A náci Jakabot sem értem, most miért kellett leh*ly×zni nyilvánosan Márkit? Haho még csak Január van, fogjunk össze!

2022. jan. 6. 12:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
27%

Azért kedves kérdező, mert Márki Zaynak egy hatpárti közösséget KELL képviselnie, nem önmagát (!!), abba pedig nem fér bele, hogy öncélú módon olyan kijelentéseket tesz nem először, amelyek a vakok szerint is ártanak ennek a " közösségnek".

Egy közös miniszterelnök jelölt ilyet nem tehet, akkor azt hatpárti konszenzussal vissza kell hívni. Ennyire egyszerű!

2022. jan. 6. 13:08
 12/14 anonim ***** válasza:

"Mondj egy közös értéket amit minden párt komolyan is gondol azt leszámítva, hogy most már ők szeretnének a Fidesz helyén ülni."

Demokrácia, jogállamiság, korrupciómentesség, átlátható közpénzkezelés, satöbbi satöbbi...

Az összefogás nem arról szól, hogy MINDENBEN egyetértsünk (mert akkor akár egy párttá is alakulhatnának). Hanem arról, hogy vannak bizonyos alapértékek, amelyeket MINDEN pártnak képviselnie kell. Ami ezen felül van, az pedig hatpárti egyeztetéseken dől el.

2022. jan. 6. 13:21
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

12# "Demokrácia, jogállamiság, korrupciómentesség, átlátható közpénzkezelés, satöbbi satöbbi..."ugye te is tudod, hogy ez szép, üres, megfoghatatlan LÓZUNG.

Mondhatnám a populizmus csúcsa!

Aki ezt elhiszi, emiatt szavaz, az naiv, minimum.

Én aszerint szavazok, hogy hogyan éltem én , a családom, az ismerőseim, a rokonaim 10 évvel ezelőtt, és hogyan most!

Javaslom, te is inkább ezt nézd...

2022. jan. 6. 13:25
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

"Ellenzékiek miért támadjuk egymást?"

2 sorral lejjebb ugyanez:

"A náci Jakabot sem értem,..."

Annyira cukik vagytok!🤣😘

2022. jan. 6. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!