Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ellenzékiek! Nem haragszotok...

Ellenzékiek! Nem haragszotok MZP-re, hogy elszórakozza a jövőtök?

Figyelt kérdés

Most itt lenne a nagy lehetőség! Végre összefogott mindenki. Még a náci ideológiát is érdekből félretevő Jobbik is elindult szellemiségileg a jó irányba. Minden klappol. Világgazdasági válság van, ami rossz a kormánynak, nem jönnek végre az EU-s pénzek sem, megszorító csomag is jön jövőre [link]

Végre lehetne nyerni és akkor a "kiválasztott" mit csinál? Trollkodik! Mindenkibe beleköt, mindent lehúz, gúnyt űz a társadalom minden rétegéből. Lassan már a kormányváltók népszerűsége a béke segge alatt lesz a saját közvéleménykutatásokból is. MZP eljátsza a jövőnket. Elszórakozza azt a lehetsőséget, hogy egy jobb, élhetőbb országba lépjünk át. Szerinted?

2022. jan. 2. 19:15
A kérdező szavazást indított:
igen. Ő direkt csinálja (fideszes)
igen, de ő ennyire képes
nem, jól csinálja így is nyerünk
már a '26-ot építik fel, akkor reális a kormányváltás
nem tudom
39 szavazat
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
68%
A jövőnket a fidesz szórakozza el.
2022. jan. 2. 19:17
 2/33 anonim ***** válasza:
48%
A többiek meg rosszabbak Zay a legelfogadhatóbb.
2022. jan. 2. 19:18
 3/33 anonim ***** válasza:
75%
A csöngőhasúék már 10+ éve herdálják az ország jövőjét.
2022. jan. 2. 19:19
 4/33 anonim ***** válasza:
46%

nem logikus a kérdésed.

volt 1 előválasztás és a szavazók márkit választották.

arról nem ő tehet, hogy az ellenzéki pártok esküszegők és nem álltak be mögé, amivel a fideszt támogatják közvetetten, vagy épp direktben mert megvették őket.

márki azt csinálja amire felhatalmaztuk...csak sajnos egyedül, ami végtelenül szomorú dolog jelen helyzetben.

2022. jan. 2. 19:21
 5/33 anonim ***** válasza:
77%

Az ellenzék már 12 évet elszórakozott. Ha ugyanazok próbálkoznak ismét és megint veszítenek, akkor sokkal dühösebb lennék, mint úgy, hogy egy új ember kapott esélyt, és neki nem sikerült megváltani a világot.

Én úgy látom, hogy az ellenzék pártja szórakozzák el a jövőnket. Azon küzdenek, hogy mekkora szeletet szerezzenek az ellenzékben, nem fontos nekik a győzelem.

2022. jan. 2. 19:26
 6/33 anonim ***** válasza:
62%

Szerintem MZP jól csinál mindent, nem véletlenül szavaztam rá az előválasztáson. Ugyan azt a szellemiséget viszi tovább, amit az előválasztás előtt is képviselt. Volt egy nagyon jó programja, egy normális jövőképe, belátta hogy nem szabad hatalmas ígéreteket tenni és okosabban kell kormányozni, kijelentette hogy nem lehet megint adóemelésekkel kezdeni a kormányzás. Csupa értelmes kijelentés, azóta sem mondott semmi rosszat.

De ha egyszer a pártok nem állnak be mögé, akkor egyedül ő nem fogja megváltani a világot. Ő állandóan kampányol, járja az országot, utcafórumokat tart, elmegy minden műsorba ahova meghívják, rengeteg energiát fektet bele. És a pártok? A pártok ülnek a seggükön és a közös listán matekoznak hónapok óta. Már ne is haragudj, de itt nem MZP az, aki cserbenhagyja a másikat.

Egyébként MZP-nek a programja, az elképzelései is nagyon tetszettek, viszont a közös programban ennek már nyomát sem látni. Úgy tűnik, MZP sokkal többet engedett a saját elképzeléseiből, mint a pártok. Ilyen szar programot már rég láttam mint amit most sikerült összehozni, pedig én 2018-ban is minden párt részletes programját végigolvastam (már amelyiknek volt ugye). De ez a mostani egy nagy nulla, semmi konkrétum, és csak az ígéretekben több pénzt szórnak el mint amennyi rendelkezésre áll. A lényeg, hogy ezt sem MZP szúrja el, mert a saját programja még az előválasztáson nagyon is szimpatikus volt, most a közös programot viszont a pártok dominálják, és ez meg is látszik rajta.

Szóval az, hogy az ellenzék nem most áll a legjobban egyáltalán nem MZP-nek a hibája, hanem annak a 6 pártnak, amelyik még most sem képes egy kis időre sem összefogni és állandóan marakodnak egymással. MZP egyedül nem fogja udni megnyerni ezt a választást, ha a pártok nem állnak végre be mögé, egységesen, félretéve a nézeteltéréseiket. Én is, mint ahogy sokan mások, azért szavaztam MZP-re, mert az összes pártból elegem van már, nem képviselnek semmit. Ideje lenne ezt elfogadni és kussban csinálni végre amit MZP mond, mert az emberek nem véletlenül egy pártokon kívüli személyt választottak meg miniszterelnök-jelöltnek.

2022. jan. 2. 19:33
 7/33 anonim ***** válasza:
29%
Ki milyen virágot szakít, olyat szagol. Ti választottátok, ebbe nekünk nincs beleszólásunk. Mi majd tavasszal.
2022. jan. 2. 19:38
 8/33 anonim ***** válasza:
23%
6. És még mennyi ilyen hülye van.
2022. jan. 2. 19:41
 9/33 anonim ***** válasza:
53%
Hajrá ellenzék!:))
2022. jan. 2. 20:40
 10/33 felkelhetetle ***** válasza:
35%

Hát abban igaza van, hogy felesleges addig leváltani a Fideszt, amig az ellenzékben is hasonló tolvajbeállitotságú egyének vannak.

Értelmes ember nem választ a sz*r és a f*s közül.

2022. jan. 3. 12:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!