Ellenzékiek! Nem haragszotok MZP-re, hogy elszórakozza a jövőtök?
Most itt lenne a nagy lehetőség! Végre összefogott mindenki. Még a náci ideológiát is érdekből félretevő Jobbik is elindult szellemiségileg a jó irányba. Minden klappol. Világgazdasági válság van, ami rossz a kormánynak, nem jönnek végre az EU-s pénzek sem, megszorító csomag is jön jövőre [link]
Végre lehetne nyerni és akkor a "kiválasztott" mit csinál? Trollkodik! Mindenkibe beleköt, mindent lehúz, gúnyt űz a társadalom minden rétegéből. Lassan már a kormányváltók népszerűsége a béke segge alatt lesz a saját közvéleménykutatásokból is. MZP eljátsza a jövőnket. Elszórakozza azt a lehetsőséget, hogy egy jobb, élhetőbb országba lépjünk át. Szerinted?
#21hez így van többször is mondta, hogy 2010ben szavazott rájuk, de ezzel egy időben már kezdte őket nem kedvelni (amikor Orbán m.elnökként találkozott Putyinnal).
A mutyira meg annyit, hogy csak meg kell nézni Hódmezővásárhelyet, minden transzparens, mindent jól láthatóan nyilvánosságra hoznak, a közbeszerzéseken is az nyer akinek jobb az ajánlata, mindegy hogy fideszes vagy ellenzéki.
#22. "mondta, hogy 2010ben szavazott rájuk, de ezzel egy időben már kezdte őket nem kedvelni"
Rájuk szavazott, de aztán rögtön már nem is kedvelte őket ... Hmmmm
MZP egy kitartó szavazó lehet.
#23: Miért kéne kitartónak lenni? Ez nem erény!
Én másnap megbánom, hogy szavaztam valakire, ha nem olyat csinál, mint amit elvártam tőle.
#27: Ezt nehéz penz nélkül.
Mellesleg kis településeken függőségi viszonyban vannak az emberek a közmunka miatt sajnos.
Miért ilyen népszerűtlen a Kutyapart, hogy 0%-ra lett lepontozva a #20-as válasz?
Amúgy “imádom” azokat, akik “bizonytalannak” állítják be magukat, miközben pontosan tudják, hogy a Fideszre fognak szavazni… Csak már nekik is ciki ezt bevallani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!