Az ellenzékiek miért vízionálják azt, hogy Homonnayt a Fidesz gyilkoltatta meg, mikor csak szimplán túltolta a spurit?
Figyelt kérdés
2022. jan. 3. 18:24
1/17 anonim válasza:
Túl sok ez a hirtelen halál mindenfelé, meg a sportolók is most már kettesével zuhannak össze a pályán, ez az oltás nem vitás.
2/17 anonim válasza:
Ez csak Covid halál, nincs is itt semmi látnivaló.
3/17 anonim válasza:
Pl a sok ehhez hasonló kérdés és bejegyzés (különböző médiumokban) miatt amik próbálják elkenni a dolgot. Ez egy régi KGB-s módszer, dehát tudjuk, kiktől tanultak a gazdáid.
4/17 anonim válasza:
"a sportolók is most már kettesével zuhannak össze a pályán"
Ezt már mástól is olvastam, de csak kommentekben. Miről van szó? Nem olvastam egy ilyen hírt sem. Linkelnél egyet, légyszi?
5/17 anonim válasza:
19:06: azt hiába várod. Mivel nem tud. :)
6/17 anonim válasza:
Mert nekik is ciki hogy valaki közülük egy melegbárban kokózta halálra magát, így elő állnak egy alternatív valósággal. De még szerencse hogy nem ők vannak hatalmon, akkor mi lenne.
7/17 anonim válasza:
8/17 anonim válasza:
Németül nem beszélek, a google fordító meg tudjuk, milyen, így azt a linket kihagyom.
De van esetleg megbízható helyről származó információ is ezekkel kapcsolatban? Vagy csak a többezer kilométerrel odébb terjengő pletykákra alapozunk (már megint)?
9/17 anonim válasza:
???
Ha esetleg kételkedsz is nem tudsz rákeresni a sportolók nevére, hogy ellenőrizd a valóságtartalmát a cikkeknek?? Bébipapival ne etesselek meg? :D
10/17 anonim válasza:
Szerintem meg a Dan Valente kérdés az első linken önmagában mindent összegez. 22.000 regisztrált játékosa van a FIFA-nak. 20 év átlagai alapján évente 4-5 ember esik össze a pályán. Most meg 2020 decembere (oltások) óta 188 az egyenleg... and counting. Nincs itt semmi látnivaló, he?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!