Az LMBT-k miért gondolják, hogy a 3% szava mérvadó a 97% ellenében?
Elkapták őket és a pechükre még kamera is bizonyította, hogy ők kötöttek bele a gyerekekbe, hisz a gyerekek megpróbáltak a park felé lemenni, amikor az egyik fiú utánuk lépett és beléjük között. A fiatalok megkapták a büntetésüket is.
39:
én meg olyat hallottam (a hentes fiának a barátnőjének az anyja mondta), hogy transzvesztiták razziáznak éjszaka a Váci utcában, belekötnek heterók párokba, leteperik és ellenkező neműnek öltöztetik őket.
Gondoltátok volna, hogy van ilyen? Persze a Fidesz sajtó erről nem ír...
Viccet félretéve, ha egy fél szavad is igaz lenne, már ezzel lenne teli a 444-Telex vonal, vezércikkekben hoznák az újabbnál újabb fejleményeket. Olyan szép látni, amikor ilyen rémsztorikkal hergelitek egymást, hiszen elviselhetetlen a tudat, hogy egy szabad országban éltek, ahol senki le sem sz*rja, hogy hová teszitek meg kinek.
40: "Ezeket sajna nem hatja meg, mivel állatok. Azokat akik megverték azt a két fiút, pedig viperával kéne megnevelni."
- szólt a békés, elfogadásra törekvő meleg :D
48: ha te viperával akarsz nevelni gyagyás barátom, akkor te ugyanezek közé a bűnözők közé tartozol. Miköben nagy erőkkel hirdeted a toleranciát.
Ez ellentmondásos (magyarul hülye vagy).
Így már érthető?
Értsd már meg, hogy az érintettek szülei nem fordultak egyetlen egy hírportálhoz sem. A rendőrség pedig nem publikálta az esetet. Én is kizárólag az érintettektől értesültem róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!