Ha a baloldal nem a melegpolitikára építenene, nem lehet, hogy több esélyük lenne 2026-ban leváltani Orbánt?
Huhh, hát itt még mindig nem igazán vannak okos emberek.
"Mindig akkor merül fel a melegházasság meg fideszhomofóbozás kérdése, amikor valódi programmal kellene előállni."
Legalább ne hazudj.
Ha vissszanézed mondjuk az elmúlt 10 évet, hogy mikor került be a mainstream médiába a kérdés, akkor az esetek 90%-ában akkor, amikor a fidesz megint belerúgott a melegekbe.
Mi volt legutoljára? A fidesz melegellenes törvényt hozott.
Az az előtti alkalomkor? A fidesz homofób alkotmány módosítást hajtott végre.
stb.
"Őszintén, érdekli a magyarokat az, hogy a 3% miféle kamu egyenlőtlenségről hablatyol?"
Egyrészt, tény, hogy egyetlőtlenség van. Ennek tagadása annyit jelent, hogy te is homofób vagy.
Másrészt, engem jobban érdekel az emberekkel történő egyenlő bánásmód és fontosabbnak is tartom, mint azt, hogy megint a fidesz valamelyik politikusának a elmebetegsége miatt hozzon döntést.
Nem az #5-ös vagyok, de válaszolnék én.
De, ez egy program, max azt lehet róla elmondani esetleg, hogy nem jól kidolgozott.
Itt van a definíció: "A Választási program egy politikai párt vagy szervezet által kibocsájtott szövegmű, amely az adott pártnak a következő politikai periódusra vonatkozó rövid- és középtávú célkitűzéseit tartalmazza."
A linken található pontok pedig megfelelnek ennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!