Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha egy transz öngyilkos lesz,...

Ha egy transz öngyilkos lesz, akkor én vagy érte a felelős?

Figyelt kérdés

Ők azt mondák, hogy én öltem meg a nem kellő mértékű elfogadásommal (vagy annak hiányával).

Szerintem meg inkább azt bánta meg, hogy levágatta bizonyos testrészét, majd rájött, hogy ez rossz döntés volt.

2022. jan. 3. 18:32
A kérdező szavazást indított:
Igen, az felelős érte, aki nem fogadta el kellőképp
Nem, csakis a transz felelős érte, hogy levágatta a testrészét
58 szavazat
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem meg nem csak ez a két lehetőség van. A transzság egy bonyolult lelki folyamat. Nem tudom, hogy te milyen nemű vagy, de te is átéled, csak neked passzol hozzá a biológiai nemed.

A kérdés így egy nagyon primitív leegyszerűsítése annak, ami lezajlik egy emberben. Ha tényleg kíváncsi vagy erre, akkor nem itt fogsz választ kapni.

Ha meg csak provokáció, akkor nem igazán értem a célját.

2022. jan. 3. 18:38
 2/29 anonim ***** válasza:
99%
Ez milyen buta kérdés, már elnézést. Lehet azért is öngyilkos, mert a társadalom kiközösíti. Lehet persze azért is öngyilkos, mert megbánta a műtétet. Ahogy lehet azért is öngyilkos, mert mit tudom én... adóssága van és kilátástalannak látja a helyzetét.
2022. jan. 3. 18:42
 3/29 anonim ***** válasza:
89%
Ha szekáltad miatta,akkor részben a te hibád,te is hozzájárultál,hogy megtegye ezt a lépést
2022. jan. 3. 18:44
 4/29 anonim ***** válasza:
6%
Mi az a transz?
2022. jan. 3. 18:51
 5/29 anonim ***** válasza:
92%
#4 Ami a kamionok oldalára van írva🤣🤣🤣
2022. jan. 3. 19:28
 6/29 anonim ***** válasza:
15%
Nem vagy hibás. Az ő döntése volt.
2022. jan. 3. 19:28
 7/29 anonim ***** válasza:
84%

"Lehet azért is öngyilkos, mert a társadalom kiközösíti. Lehet persze azért is öngyilkos, mert megbánta a műtétet."

Szerintem egy nemi átalakítást azért olyan komoly pszichés és pszichológiai tesztek és felkészülés kellene megelőzzön, ami ezeket kizárja az esetek 99%-ában. Tehát a transz legyen tisztába azzal, hogy 1) lehet, ha a nemi átalakítás után nem ilyen lesz: [link]

Hanem ilyen: [link]

Nagyon visszásnak tartom, hogy olyan transz nőket mutogatnak, akik milliárdokat költöttek egyéb műtétekre is, amiről földi halandó nem is álmondhat, és ezzel adják el az utóbbi képen látható embereknek ezt a procedúrát. Szerintem a társadalom reakcióját a végeredmény 70%-ban meghatározza, tehát ha szexi vagy, több elfogadást kapsz. Maga a tény, hogy transz vagy, az is okoz elutasítást, illetve pl. számomra a család lenne a legkellemetlenebb az egészben. De ezekre fel kell készíteni az illetőt, s ha mentálisan nem alkalmas rá, akkor nemet kellene mondjon az orvos a beavatkozásra. Na, ennek a megfontolt orvosi döntésnek a szerepét egy hisztérikus propaganda veszi át, ami azt üzeni, hogy 'jó lesz az, csináld bátran. Ha szakmai előzménye van a dolognak, akkor nem bánod meg, mert felkészítenek rá, hogy mire vállalkozól. Ha mainstream woke propaganda agymosás van a döntésed mögött, akkor pedig nem a társadalom a gyilkos, hanem a woke culture aki a bűnöző személyében az egyszerűbb, jobboldali emberekre mutogat, közben hatalmas bűne van a bekövetkező transz öngyilkosságokban, mert ezt reklámozni nem olyan, mint a Coca Colát.

Én személy szerint szívesen barátkoznék transzokkal, de nem jönnék össze velük, mert én egy tisztességes nőt akarok magamnak, akit a családom is elfogad, akivel nekem sincsenek kétségeim. Sajnálom, lehet ha maradi vagyok, de ha eljátszanám a haladár liberálist, aki csak azért jön össze transszal, hogy jóemberkedjen, tudom, hogy hosszútávon több fájdalmat okoznék egy ilyen embernek, mint ami szeretetet nyújtani tudnék.

2022. jan. 3. 20:46
 8/29 anonim ***** válasza:
56%
Nem kell őket elfogadni, de nem b*sztatni sem őket.
2022. jan. 3. 20:50
 9/29 anonim ***** válasza:
7%
csak orbán a hibás
2022. jan. 3. 21:05
 10/29 anonim ***** válasza:
14%
Nem szabad senkit kigúnyolni, pláne ha túlérzékeny. A transzneműséggel kapcsolatban viszont van egy elméletem, ami azért nem teljesen légbőlkapott. Szerintem ezeknek az embereknek van valamilyen mentális problémája, és ez a mentális probléma okozza a nemi identitászavarukat is, a túlérzékenységüket is, és hogy a nemük megszállottai. Vagyis ezek mind csak tünetei valamilyen testi problémájuknak, például gyulladás az idegrendszer valamelyik részén? De az orvostudomány ezekben a kérdésekben még nagyon keveset tud, és kérdés, valaha is tudni fogja-e az igazi okokat. És ha igen, akkor elfogadják-e a transzneműek.
2022. jan. 3. 22:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!