Ha egy transz öngyilkos lesz, akkor én vagy érte a felelős?
Ők azt mondák, hogy én öltem meg a nem kellő mértékű elfogadásommal (vagy annak hiányával).
Szerintem meg inkább azt bánta meg, hogy levágatta bizonyos testrészét, majd rájött, hogy ez rossz döntés volt.
Szerintem meg nem csak ez a két lehetőség van. A transzság egy bonyolult lelki folyamat. Nem tudom, hogy te milyen nemű vagy, de te is átéled, csak neked passzol hozzá a biológiai nemed.
A kérdés így egy nagyon primitív leegyszerűsítése annak, ami lezajlik egy emberben. Ha tényleg kíváncsi vagy erre, akkor nem itt fogsz választ kapni.
Ha meg csak provokáció, akkor nem igazán értem a célját.
"Lehet azért is öngyilkos, mert a társadalom kiközösíti. Lehet persze azért is öngyilkos, mert megbánta a műtétet."
Szerintem egy nemi átalakítást azért olyan komoly pszichés és pszichológiai tesztek és felkészülés kellene megelőzzön, ami ezeket kizárja az esetek 99%-ában. Tehát a transz legyen tisztába azzal, hogy 1) lehet, ha a nemi átalakítás után nem ilyen lesz: [link]
Hanem ilyen: [link]
Nagyon visszásnak tartom, hogy olyan transz nőket mutogatnak, akik milliárdokat költöttek egyéb műtétekre is, amiről földi halandó nem is álmondhat, és ezzel adják el az utóbbi képen látható embereknek ezt a procedúrát. Szerintem a társadalom reakcióját a végeredmény 70%-ban meghatározza, tehát ha szexi vagy, több elfogadást kapsz. Maga a tény, hogy transz vagy, az is okoz elutasítást, illetve pl. számomra a család lenne a legkellemetlenebb az egészben. De ezekre fel kell készíteni az illetőt, s ha mentálisan nem alkalmas rá, akkor nemet kellene mondjon az orvos a beavatkozásra. Na, ennek a megfontolt orvosi döntésnek a szerepét egy hisztérikus propaganda veszi át, ami azt üzeni, hogy 'jó lesz az, csináld bátran. Ha szakmai előzménye van a dolognak, akkor nem bánod meg, mert felkészítenek rá, hogy mire vállalkozól. Ha mainstream woke propaganda agymosás van a döntésed mögött, akkor pedig nem a társadalom a gyilkos, hanem a woke culture aki a bűnöző személyében az egyszerűbb, jobboldali emberekre mutogat, közben hatalmas bűne van a bekövetkező transz öngyilkosságokban, mert ezt reklámozni nem olyan, mint a Coca Colát.
Én személy szerint szívesen barátkoznék transzokkal, de nem jönnék össze velük, mert én egy tisztességes nőt akarok magamnak, akit a családom is elfogad, akivel nekem sincsenek kétségeim. Sajnálom, lehet ha maradi vagyok, de ha eljátszanám a haladár liberálist, aki csak azért jön össze transszal, hogy jóemberkedjen, tudom, hogy hosszútávon több fájdalmat okoznék egy ilyen embernek, mint ami szeretetet nyújtani tudnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!