Milyen ember itthon egy "felvilágosult, haladó" értelmiségi? Mit kell gondolnia a világról?
Amit én összeszedtem:
- bevándorláspárti: minden ember egyformán jó, a vallási, kulturális különbségek elhanyagolhatóak
- feminista: férfielnyomás, családon belüli erőszak, 50%-os kvóta, társadalmi egyenlőség, gyereknevelés, mássz ki a méhemből
- LMBTQ lobbista: pride, melegházasság, örökbefogadás, homofób törvény
- gender lobbista: végtelen nem és nemi identitás van, amit épp kitalálsz, onnantól az vagy
- nyugat-fetisiszta: a nyugati államokban zajló tendenciákról mindig mint a szellemi evolúció legfelsőbb lépcsőfokáról beszél
- mélységesen lenézi az Isten, család, haza fogalmakat, különösen az utóbbit - ez nála egyenlő a nácizmussal
- betiltana minden vallást, de az iszlámot tolerálja
- nem akar gyereket, és erre büszke (túlszüljük a bolygót)
- csak kétféle ember létezik - ő, aki a legfelsőbb jót és legnagyobb empátiát képviseli, vele szemben pedig akire a következők mindegyike egyaránt jellemző: rasszista, szexista, nőgyűlölő, homofób, transzfób, náci, maradi, bigott
- minden ember egyenlő, kivéve az imént felsoroltak
- fanatikusan gyűlöli Orbánt, egy Toroczkaira is leváltaná
- a világnézetét alapvető emberi jogokként definiálja, és tudományos álláspontként vagy egyenesen tudományként próbálja beállítani
30: "attól hogy van lehetőség hormonkezelni kiskorúakat"
Eleve, ki az a nemnormális, aki ezt lehetőséggé akarja tenni? Talán csak te meg az LMBTQ?
31 Az a baj, hogy ezen már felesleges vitázni, hogy kell-e vagy sem mivel én sem vagyok otthon ebben a világban és egyértelműen látszik, hogy te sem.
Maradjunk annyiban, hogy akiknek erre szükség van, azok beszerzik a feketepiacról illegálisan (kiskorúak is) Az az érdekes, hogy ez a dolog kb érinthet Magyarországon max 20-30 gyereket, de média úgy hozza le, mintha itt lenne a világvége, hogy ilyet is lehet. Igen vannak gyerekek, akiknél egyértelműen, szakértő is megerősíti, hogy nem abban a testben él, mint aminek érzi magát, na ezt néhány szerencsétlen gyereket érintené ez az egész, úgy hozzák le, mintha a gonosz Nyugat leakarná mérgezni a gyerekeket. NA látod ez a figyelemelterelés, hogy mi rágódunk ilyen speciális eseteken, ahelyett, hogy olyan dolgokkal foglalkoznánk, ami a társadalom 99,99%-át érinti.
Ezt hívjuk gumicsontnak. :)
29
Aha, ilyenkor már rögtön nem csak a fidesz lop. Túl átlátszó duma.
De mondok még jobbat: azon felül, hogy az ellenzék is tolvaj ganék gyülekezete, simán rábólintanának arra, hogy még gyerekkorban szabdaltassa magát össze a gyerek. A nagy áldemokraták.
33 Ugyanezt írtam én is, a jellenlegi ellenzék nagy része egy fokkal sem jobb, mint a kormány. Attól hogy az ellenzék lopna, még nem lesz legitimebb a Fidesz lopása.
Jellenleg egy országban sem engedélyezett a gyerekek nemváltó műtétje.
Jól összefoglaltad.
Egyetemista vagyok, és a hallgatóság közel 90%-a megfelel az általad leírtaknak. Ez a mai “értelmiség”. Szégyen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!