Milyen ember itthon egy "felvilágosult, haladó" értelmiségi? Mit kell gondolnia a világról?
Amit én összeszedtem:
- bevándorláspárti: minden ember egyformán jó, a vallási, kulturális különbségek elhanyagolhatóak
- feminista: férfielnyomás, családon belüli erőszak, 50%-os kvóta, társadalmi egyenlőség, gyereknevelés, mássz ki a méhemből
- LMBTQ lobbista: pride, melegházasság, örökbefogadás, homofób törvény
- gender lobbista: végtelen nem és nemi identitás van, amit épp kitalálsz, onnantól az vagy
- nyugat-fetisiszta: a nyugati államokban zajló tendenciákról mindig mint a szellemi evolúció legfelsőbb lépcsőfokáról beszél
- mélységesen lenézi az Isten, család, haza fogalmakat, különösen az utóbbit - ez nála egyenlő a nácizmussal
- betiltana minden vallást, de az iszlámot tolerálja
- nem akar gyereket, és erre büszke (túlszüljük a bolygót)
- csak kétféle ember létezik - ő, aki a legfelsőbb jót és legnagyobb empátiát képviseli, vele szemben pedig akire a következők mindegyike egyaránt jellemző: rasszista, szexista, nőgyűlölő, homofób, transzfób, náci, maradi, bigott
- minden ember egyenlő, kivéve az imént felsoroltak
- fanatikusan gyűlöli Orbánt, egy Toroczkaira is leváltaná
- a világnézetét alapvető emberi jogokként definiálja, és tudományos álláspontként vagy egyenesen tudományként próbálja beállítani
"Mit kell gondolnia a világról?" (???)
Szerintem nagyjabol 10 eves korom ota senki nem mondhatja meg, hogy gondolkodjam a Vilagrol. Eddig meg senkinek sem sikerult :)))
Majdnem jó összegzés!
Toroczkait ugyanúgy lenácizzák, ahogy korábban Jakab Pétert, Vona Gábort és több más akkori Jobbik vezetői közül. Ez a "náci" kifejezés Hitler óta szitokszó lett sajnos, pedig alapvetően a nemzeti kifejezés német megfelelőjének nem szabadna szitokszónak lennie.
#3 és #4
Erre nem reagálnék!
Hát nemtudom.
Ha bátorkodna valaki a gender-elméletnek valójában utánanézne, akkor rájönne, hogy nem csak arról szól, amit egyesek állítanak. Annál sokkal többről szól. (Ezt szívesen kifejtem részletesen is)
Nem teljesen igaz!
Bevallottan homoszexuálisként úgy látom, hogy Magyarországon olyan politikai párt sosem volt és sosem lesz, aki ténylegesen hajlana arra, hogy legalább a bejegyzett élettársi kapcsolatot egyenrangúnak ismerné el jogszerben a heteroszexuálisok által kötött házassággal valamint tényleg teljes körűen elismerné, hogy a politikai befolyásunk is nagyobb, hisz nekünk is vannak rokonaink, hozzátartozóink, akik dominóeffektust válthat ki a szavazásnál.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!