Kire fognak szavazni 2022-ben, akik 2018-ban a Jobbikra szavaztak?
Akik 18 ban jobbikra szavaztak, azok változást akarnak szóval szerintem MZP re, én is rá fogok.
A fideszre 100% hogy egy volt jobbikos szavazó sem fog voksolni.
Emellett a mi hazánk nem opció mert az is fideszes párt szóval így MZP maradt.
Remélem hogy nem olyan buták az emberek mint ahogyan azt a fidesz gondolja, és átlátnak a kormánypárti hazug propagandán, hogy egy normális ország lehessünk végre.
Nem vagyok Gyurcsányista mielőtt jönnének az okosok. Őt is legalább annyira útálom mint Orbánt.
"Nem vagyok Gyurcsányista mielőtt jönnének az okosok. Őt is legalább annyira útálom mint Orbánt."
Mégis úgy szavazol,hogy a kormány tagja legyen Gyurcsány.
Elmagyarázod hogy MZP miért Gyurcsány? De nehogy azt mond hogy azért mert mindent Feri bácsi irányít a háttérből.
Normálisan propaganda szöveg nélkül ész érvekkel támaszd alá hogy MZP Gyurcsány embere a tv2 szövege nélkül légyszi :)
Ha meg tudod magyarázni akkor elgondolkozom és lehet hogy változni fog a véleményem :)
Mert én is tévedhetek (szoktam is)
6#
Gyurcsány a kormány tagja lesz, ha ők nyernek.Nem miniszterelnök,de lenne pozíciója egy esetleges kormányban és befolyása is lenne.
Azért Gyurcsány MZP, mert kvázi ugyanazt akarja, csak becsomagolja szebben, szebben kommunikálja le.
Például: lefekszik az lmbt lobbinak és teljesíteni akarja a követeléseiket.Illetve, EU központosítást akar.Ezek mind-mind Gyurcsány pártjának az elvei.
Egy echte, meggyőződéses Jobbikos, soha nem szavazna ilyenekre.Amikor ez a párt pont annak az ellenpólusa volt, mint amit Gyurcsányék képviselnek.
Az egykori JOBBIK-os szavazók megosztása a következők :
-------------------------------------------------------
- NEM SZAVAZÓK :
(A JOBBIK fordulata miatt csalódottak lettek, és hitüket vesztették a politikában, a pártválasztásban)
- "Maradi" JOBBIK-os szavazók :
a.) Akik nem nagyon követik a politikát, nem informáltak,vagy csak inkább megszokásból,bizalom tartás miatt fognak továbbra is a JOBBIK-ra szavazni. Általában az időskori szavazók ilyenek.
b.) Vannak akik 2018-ban taktikai szavazás miatt szavaztak a JOBBIK-ra, és egyáltalán nem "BALOLDAL" ellenesek. Vagy csak megtetszett nekik a mérsékelt jobb/közép irányú (kormány-ellenes) ellenzéki párt, és szintén nem "Gyurcsány/baloldal" ellenesek.
- ÁTPÁRTOLÓK/ÁTSZAVAZÓK(Mi Hazánkra, Fideszre):
a.) Aki a NEMZETI mivolta miatt szavazott a JOBBIK-ra (2010-től) és hallott a Mi Hazánk-ról - amolyan "BAL-LIB/PRIVATIZÁCIÓ/GYURCSÁNY" ellenes - az esélyes, hogy MHM szavazó lesz.
b.) Aki pedig nem hallott a MHM-ről, vagy nem tartja számba vehető pártnak, de ugyanúgy GYURCSÁNY/BAL-lib ellenes, és támogatja majd a 2022-es PEDOFIL-TÖRVÉNYT, amit az országgyűlési választásokkal egyidőben tartanak, az szerintem a FIDESZ-re fog szavazni.
- Véleményem szerint a "NEM" szavazók tábora kicsi.
- De , hogy az ÁTSZAVAZÓK és "MARADI" JOBBIKOS-ok aránya mekkora ?
Mennyi az annyi ? Azt csak a 2022-es választás fogja megmutatni !
De az biztos, hogy ennek az aránynak a KULCSA (hogy a "MARADI" JOBBIKOSOK felé billenjen a mérleg) az maga MZP - aki magát pártoktól függetlennek - JOBB OLDALI/KERESZTÉNY / KONZERVATÍV jelöltnek tartja magát - és így a KOALÍCIÓ sokkal több 2018-as JOBBIKOST tud megszólítani, MZP jelöltsége miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!