Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kire fognak szavazni 2022-ben,...

Kire fognak szavazni 2022-ben, akik 2018-ban a Jobbikra szavaztak?

Figyelt kérdés

2021. dec. 31. 14:22
A kérdező szavazást indított:
Fidesz-KDNP
DK-Jobbik-Momentum-MSZP-P-LMP-MMM
Mi Hazánk
Magyar Kétfarkú Kutyapárt
Polgári Válasz
Volner Párt
ISZOMM
Reformerek - Garancia a Szebb Jövőért
Egyéb
49 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
72%
Mi hazánk vagy Fidesz.
2021. dec. 31. 14:28
 2/8 anonim ***** válasza:
57%
Akire akarnak.
2021. dec. 31. 14:30
 3/8 anonim ***** válasza:
67%
A többség a Mi Hazánkra
2021. dec. 31. 15:11
 4/8 anonim ***** válasza:
13%

Akik 18 ban jobbikra szavaztak, azok változást akarnak szóval szerintem MZP re, én is rá fogok.

A fideszre 100% hogy egy volt jobbikos szavazó sem fog voksolni.

Emellett a mi hazánk nem opció mert az is fideszes párt szóval így MZP maradt.

Remélem hogy nem olyan buták az emberek mint ahogyan azt a fidesz gondolja, és átlátnak a kormánypárti hazug propagandán, hogy egy normális ország lehessünk végre.

Nem vagyok Gyurcsányista mielőtt jönnének az okosok. Őt is legalább annyira útálom mint Orbánt.

2021. dec. 31. 15:41
 5/8 anonim ***** válasza:
62%

"Nem vagyok Gyurcsányista mielőtt jönnének az okosok. Őt is legalább annyira útálom mint Orbánt."

Mégis úgy szavazol,hogy a kormány tagja legyen Gyurcsány.

2021. dec. 31. 15:47
 6/8 anonim ***** válasza:
42%

Elmagyarázod hogy MZP miért Gyurcsány? De nehogy azt mond hogy azért mert mindent Feri bácsi irányít a háttérből.

Normálisan propaganda szöveg nélkül ész érvekkel támaszd alá hogy MZP Gyurcsány embere a tv2 szövege nélkül légyszi :)

Ha meg tudod magyarázni akkor elgondolkozom és lehet hogy változni fog a véleményem :)

Mert én is tévedhetek (szoktam is)

2021. dec. 31. 15:55
 7/8 anonim ***** válasza:
56%

6#

Gyurcsány a kormány tagja lesz, ha ők nyernek.Nem miniszterelnök,de lenne pozíciója egy esetleges kormányban és befolyása is lenne.

Azért Gyurcsány MZP, mert kvázi ugyanazt akarja, csak becsomagolja szebben, szebben kommunikálja le.

Például: lefekszik az lmbt lobbinak és teljesíteni akarja a követeléseiket.Illetve, EU központosítást akar.Ezek mind-mind Gyurcsány pártjának az elvei.

Egy echte, meggyőződéses Jobbikos, soha nem szavazna ilyenekre.Amikor ez a párt pont annak az ellenpólusa volt, mint amit Gyurcsányék képviselnek.

2021. dec. 31. 16:23
 8/8 anonim ***** válasza:

Az egykori JOBBIK-os szavazók megosztása a következők :

-------------------------------------------------------

- NEM SZAVAZÓK :

(A JOBBIK fordulata miatt csalódottak lettek, és hitüket vesztették a politikában, a pártválasztásban)

- "Maradi" JOBBIK-os szavazók :

a.) Akik nem nagyon követik a politikát, nem informáltak,vagy csak inkább megszokásból,bizalom tartás miatt fognak továbbra is a JOBBIK-ra szavazni. Általában az időskori szavazók ilyenek.

b.) Vannak akik 2018-ban taktikai szavazás miatt szavaztak a JOBBIK-ra, és egyáltalán nem "BALOLDAL" ellenesek. Vagy csak megtetszett nekik a mérsékelt jobb/közép irányú (kormány-ellenes) ellenzéki párt, és szintén nem "Gyurcsány/baloldal" ellenesek.

- ÁTPÁRTOLÓK/ÁTSZAVAZÓK(Mi Hazánkra, Fideszre):

a.) Aki a NEMZETI mivolta miatt szavazott a JOBBIK-ra (2010-től) és hallott a Mi Hazánk-ról - amolyan "BAL-LIB/PRIVATIZÁCIÓ/GYURCSÁNY" ellenes - az esélyes, hogy MHM szavazó lesz.

b.) Aki pedig nem hallott a MHM-ről, vagy nem tartja számba vehető pártnak, de ugyanúgy GYURCSÁNY/BAL-lib ellenes, és támogatja majd a 2022-es PEDOFIL-TÖRVÉNYT, amit az országgyűlési választásokkal egyidőben tartanak, az szerintem a FIDESZ-re fog szavazni.

- Véleményem szerint a "NEM" szavazók tábora kicsi.

- De , hogy az ÁTSZAVAZÓK és "MARADI" JOBBIKOS-ok aránya mekkora ?

Mennyi az annyi ? Azt csak a 2022-es választás fogja megmutatni !

De az biztos, hogy ennek az aránynak a KULCSA (hogy a "MARADI" JOBBIKOSOK felé billenjen a mérleg) az maga MZP - aki magát pártoktól függetlennek - JOBB OLDALI/KERESZTÉNY / KONZERVATÍV jelöltnek tartja magát - és így a KOALÍCIÓ sokkal több 2018-as JOBBIKOST tud megszólítani, MZP jelöltsége miatt.

2022. jan. 1. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!