Ti láttok még reményt a Jobbikban vagy nem? És akik a Jobbikra szavaztatok anno áprilisban, ti most májusban is rájuk szavaznátok. És ha igen, miért?
Én nem igazán értem őket. Hogy lehetnek ilyen köpönyegforgatók, gerinctelenek, és egyben hazafiak, úgymond "nácik". (A kettő ugyanis általában kizárja egymást, egy jellemtelen ember nem aggódik a hazáért, a társadalom rombolói, vérszívói miatt.) Mikor a tisztújítás után kizárták Dúrót és Toroczkait, az volt nálam az utolsó csepp, az akkora gerinctelenség volt, egész addig jobbikos voltam. Vona és pár ember irányítja a pártot, talán a többiek csak végrehajtják ezeket az utasításokat. A másik, hogy tényleg nácik, de egyben tényleg jellemtelenek.
Számomra teljesen hiteltelenné váltak, de ki tudja, az átlagos szavazók síkegyszerűek, a Fidesz is liberális volt, most meg elhiszik, hogy már-már szélsőjobboldaliak. Minél jobban kell hazudni az embereknek...
Első kérdésed: Nem látok reményt a kormányváltásra.
Második: Valószínűleg igen, de mivel itt 2-4 személyről van szó aki bekerülhet az EP-be, megnézem majd azt is, hogy konkrétan kiket indítanak.
Harmadik: Miért ne? A Mi Hazánk egy demagóg idióta párt szerintem, ami (akarva vagy akaratlanul) a Fideszt segíti. Amit idáig hallottam tőlük: Sorkatonaság, halálbüntetés, abortusz betiltatása (ezzel mondjuk speciel egyetértek), iskolákban homoszexuális propaganda betiltatássa*, tüntetőktől megvédeni a Szent Koronát**.
*Iskolákban homoszexuális propaganda? Vagy nagyon sok minden változott mióta én iskolás voltam, vagy csak hülyeséget beszélnek.
**wtf?!?!
A hosszú fidesz-uralom hatására változást kívánó, néha forradalmi hangulat alakult ki, a jobbik nem jelentene érdemi változást így nincs esélye.
A hagyományos baloldal viszont nem erősödött meg, így a liberális jellegű, zöld és Európa-párti új erők felbukkanásának lehet kormányváltó esélye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!