Mi lesz szerintetek a 2022-es választás listás eredménye?
Szerintem:
Fidesz-KDNP 48%
DK-Jobbik-LMP-MMM-Momentum-MSZP-P 40%
Mi Hazánk Mozgalom 5,5%
MKKP 4%
Egyéb pártok (Volner Párt, ISZOMM, Polgári Válasz és hasonlók) 2,5%
Gattyánban én többet látok, a Kutyában meg kevesebbet.
Fidesz 49%
6párti 38%
Gattyán 6%
MH 5%
Egyéb 2%
F 44
EE 36
MKKP 10
MH 6
Egyéb 4
Kutyáknak azért jósolok nagyot, mert elég sok ismerősöm van akik MZP miatt kezdtek figyelni a politikára, és ezekből az ismikből cirka 10-ből 6-an már utálják és azt mondják, inkább a kutyák... és ha csak az én ismerősi körömből ilyen nagy az arány, gondolom nagyban is ugyanez van
Sokat változtathat a képen az, hogy mi lesz január-februárban.
Ha a járványhelyzet romlik, az ronthat a fidesz-kdnp támogatottságán, ha nem lesz nagyobb változás, korlátozás, az meg javíthat.
Kérdés, hogy az oktatásban mekkora problémát fog okozni az oltatlan tanárok hiánya, sok szülőt ez is befolyásolhat majd, hogy ebből éreznek-e valamit.
Ahogy az oltásellenesek táborát meg erősíthetik ezek.
A nyugati régióban bekövetkező helyzet is hatással lehet, ha tényleg rossz lesz az energia helyzet az erősítheti a kormányzati tábort.
Fontos lesz, hogy az összefogás megtartja-e MZP-t és ha igen akkor mennyi baromságot fog még csinálni, vagy ha leváltják azt hogy reagálják le az ellenzéki szavazók és persze hogy kit tesznek a helyébe az se mindegy.
Most annyira képlékeny a helyzet, hogy éppen úgy lehetséges egy ellenzéki győzelem, mint hogy éppen csak nyer a fidesz-kdnp de erősen bent lesz a Mi Hazánk is a parlamentben, vagy egy újabb 2/3-os fidesz-kdnp többség is. Ezeknek megfelelő listás szavazatarányokkal.
Szerintem ha így folytatódik nagyot mehet (hál istennek) a Mi hazánk.
Szerintem valami ilyesmi lesz:
Balliberális moslékkoalíció:45%
Fidesz: 40%
Mi Hazánk Mozgalom: 10%
MKKP:3%
Egyéb (ISZOMM,Gattyán, Munkáspárt, egyéb kamupártok) 2%
Összefogás: 50%
Fidesz 37%
Mi gatyánk náci szekta: 6%
MKKP: 5%
Egyéb 2%
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!