Sajnos a kocsiban felejtettem a maszkot és a tescoban rám szóltak. Felhúztam a pólómat a szememig, de ez nem felelt meg, ezért kitessékeltek. Miben véd jobban egy kézzel varrt textilmaszk a pólónál?
Figyelt kérdés
Amúgy vásárlás közben már rádöbbentem a maszk hiányára, ekkor kényelmetlenül és meztelenül éreztem magam, ekkor döntöttem úgy, hogy a pólót felhúzom az orrom fölé. Ki is mehettem volna, de a kosaram már tele volt. Odajött a biztonsági őr, akinek a maszk az orra alatt volt és kikísért. Természetesen igazat adok neki, csak nem értem miért véd jobban egy gumival ellátott rongydarab, mint egy póló?2021. dec. 28. 19:22
11/17 anonim válasza:
8! Ja, engem Szlovákiában tolt le a buszvezető, hogy "Ne haragudjon maga biztos magyarországi magyar, de itt már rég nem elég ez a kórházi maszk -a sebészetit hívta így- mert ilyen FFPs kell!- mondjuk jófej volt, mert elvitt, de vettem az első útba eső boltban FFP2-eset.
12/17 anonim válasza:
9# Hol osztogatnak ingyen maszkokat? Le kellene cserélni a régit, de pénzt nem adnék érte.
13/17 anonim válasza:
Nem gondoltam volna, hogy afrikai államokat civilizáltnak tartasz, de hát mindig tanul valami újat az ember :)
14/17 anonim válasza:
A maszk csak egy figyelemelterelés, pótcselekvés
szart sem véd
Nema boltban fogod ezta korona sza rt elkapni
Otthon egymástól a családtagok terjesztik, a munkahelyről, iskolából hozzák viszik
Fas zság az egész maszkozás igy.
Engem is qwára zavar
15/17 anonim válasza:
A snowboardos nyaksálat amit fel lehet húzni a szájra azt is lehet használni?
16/17 anonim válasza:
Mi multkor két haverral ehhez hasonlóban mentünk be, egyikük nagy gyüjtő, van neki több is, hát ezért nem szóltak egy szót se, azon csodálom neten még nem láttuk amgunkat viszont, pedig észrevettük, hogy többen is lefényképeztek minket :D :D
17/17 anonim válasza:
A boltnak kéne adni a maszkot hol veszek ha minden hova maszk kel? A biztonsági helyében maszkot adtam volna azt kész saját pénzböl vásároltat ha már a cég nem fizet semmit.De nem is kéne sokat venni mert az emberek már hozá szoktak a hülyeséghez én fuldoklok benne .Föleg ha fizikai munkát végzek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!