Sajnos a kocsiban felejtettem a maszkot és a tescoban rám szóltak. Felhúztam a pólómat a szememig, de ez nem felelt meg, ezért kitessékeltek. Miben véd jobban egy kézzel varrt textilmaszk a pólónál?
Ismerős az érzés! Jártam már így én is. Kicsit hasonlóan meztelennek érzi magát az ember, mint nyáron amikor nem veszünk bugyit a mini alá. A lányok tudják, miről beszélek😍
A póló jó ötlet volt, szerintem ezzel megtettél mindent, amit akkor és ott a járványvédelemmel kapcsolatban megtehettél.
Kérdező
Őket is kötik a szabályok, törvények. Lehet, hogy az az őr magában veled értett egyet, viszont ha nem tartatja be azt ami a feladata, mert az van előírva a törvényben, akkor egy ellenőrzés során a munkahelyét büntetik meg miatta, amiért meg őt fogják kirúgni.
Ha neked lenne a munkád betartatni egy olyan szabályt amit nem tartasz teljesen jónak, akkor te is megtennéd - még ha nem is tartanád teljesen jónak, hiszen tudnád, hogy vagy megteszed vagy elveszted a munkádat.
Két hete én is úgy jártam, hogy siettemben csak berobogtam egy boltba és ott jöttem rá, hogy nem vettem fel a maszkomat, a kocsiban hagytam. Ennyi, letettem a kosaram ahol voltam és kimentem a maszkomért. Beletelt vagy tíz percbe oda-vissza, de ennyi. Az én hülyeségem volt és ha nekiállok kötözködni hogy befejezhessem a vásárlást ha már elkezdtem, az sokkal több időveszteséget jelentett volna. Legközelebb te is tedd inkább ezt egyből!
Nálunk civilizáltabb országokban már FFP2-t követelnek eleve.
Különben meg az őrnek nincs mérlegelési jogköre.
"Kezdetben elfogadtak mindent, mert messze nem volt elég maszk, ha emlékeztek."
Mért ne lett volna? Érdekes módon nekem azonnal adtak egyet, ha kértemhanem. Több mint két éve megy ez a szarakodás és egyet nem vettem mert mindenhol ingyen osztogatják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!