Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Azok kik külföldön vannak. Ha...

Azok kik külföldön vannak. Ha más lenne a kormány visszajönnétek haza?

Figyelt kérdés

Nettó 10 euró alatt meg sem fordulna a fejemben haza jönni..

Ti hogy vagytok vele? Én már bedolgoztam magam ide,. beszélem a nyelvet.

2021. dec. 25. 07:42
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
50%
#11: nem volt hazugság. Azok közé tartoztam akik a Gyurcsány éra idején a hátukon vitték az országot. Brutál magas szja, ellenben támogatás nuku. Csak azért, mert bejelentett fizu alapján gazdagnak számítottam. Ehhez képest nálam többszörösét kereső, minimálbérre bejelentett trógerek éltek, mint ha a vízben. Kösz, de ebből nem kérek többet.
2021. dec. 25. 11:06
 22/26 anonim ***** válasza:
48%

#21 ez ma sincs másképp, azt a "brutál magas" szja-t csatornázták más adókba, a termékek árába beépülő "nemáthárított" adókba, sőt még többet is.

Minimálbérre ma is érdemes bejelenteni, ebben nem történt változás.

És igen a támogatás nuku még most is.

2021. dec. 25. 11:17
 23/26 anonim ***** válasza:
Ez már nem politika... Kint egyszerűbb élni ha valaki megtalálja a számításait. Sosem éltem külföldön de így is tudom. Persze van olyan is akinek itthon jobb mint kint.
2021. dec. 25. 11:41
 24/26 anonim ***** válasza:
21%

21#

Nem vittél te semmit se, csak már bemagyarázták neked hogy a gyurcsán a sátán.

Meghülyítik az ilyen buta öregeket, te meg annyira elhiszed, hogy szinte látod ahogy gyurcsány ott ül a hátadon.

Közben milliárdokat lopnak, felesleges hülyeségekre költik a pénzt stb.

Pont mint a diktátorok.

2021. dec. 25. 11:49
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egyezzetek ki egy döntetlennel. Más időszak volt a mai és az akkori is, ti is mások vagytok és máshogy éltètek meg. Különböző emberek vagyunk tehát mindent máshogy tettünk/ teszünk.

Más politikai nézettel. És amit nem vesztek észre az az OSZD MEG ES URALKODJ

2021. dec. 25. 11:54
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
Csak akkor ha rend lesz, igazságszolgáltatás egy fokkal jobb mint most. Es a fizetes is normalis.
2021. dec. 25. 19:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!