10# te még a faludból se léptél ki, ez egy nagyon gyenge átlátszó hazugság volt.
2021. dec. 25. 09:38
12/26 anonim válasza:
Nem költöznék vissza. Felépítettük kint az életünket. Sokkal nyugodtabb és kiszámíthatóbb, mint otthon volt.
2021. dec. 25. 09:43
13/26 anonim válasza:
12: nem tombolnak ott a migránsok folyamatosan az utcán, ahogy a fideszmédia állítja?
2021. dec. 25. 10:07
14/26 anonim válasza:
Nem.
Alapvetően nem a politika miatt hagytam el Magyarországot, hanem mert más országok kultúrája és világa sokkal jobban vonzott, valamint jobb lehetőségeket láttam magam előtt.
25/N
2021. dec. 25. 10:08
15/26 anonim válasza:
13: nyilván nem, és az óvodás kislányomat se akarta senki fiúvá operálni és áramszünet se volt az elmúlt 5 évben...
2021. dec. 25. 10:10
16/26 anonim válasza:
Ahhoz nagyon más kormány kellene, sokáig, hogy a társadalom is olyanná fejlődjön mint nyugaton, a vadkeleti posztkomcsi mentalitás helyett.
#5 bizony nem azért jött haza, mert a kormány olyan amilyen, hanem a brexit miatt már nem tudott tartózkodásit kérni, és a covid válság se tett jót a munkakilátásainak/kirúgták...
2021. dec. 25. 10:12
17/26 anonim válasza:
Az orbánmédia folyamatosan hazudik, ezt mindenki tudja.
2021. dec. 25. 10:26
18/26 anonim válasza:
Jó nekem a az euro nem kel forint az gyenge mert otthon állandoan lopnak.Majd ha minden héten nem lesz milliárdos lopás akkor haza megyek.De most olvastam 1 méter autopály út épités 14 millió.Érthetö hogy, ebböl nem kérek.
2021. dec. 25. 10:45
19/26 anonim válasza:
Nem. Ha a helyzet lenne jobb. Az a legkevésbé sem izgat, hogy melyik kormány hozná ezt el.
2021. dec. 25. 10:46
20/26 anonim válasza:
Nem. A politikának semmi köze ehhez. Már a fidesz előtt is (és után is) messze el vagyunk maradva a nyugat-európai országoktól.
Ehhez semmi köze a fidesznek. Nekem a legtöbb ismerősöm már jóval a fidesz előtt ment ki. Ahogyan engem sem befolyásolnának a választások eredményei
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!