Azok kik külföldön vannak. Ha más lenne a kormány visszajönnétek haza?
Nettó 10 euró alatt meg sem fordulna a fejemben haza jönni..
Ti hogy vagytok vele? Én már bedolgoztam magam ide,. beszélem a nyelvet.
Nem jönnék vissza.
Nem migráns vagyok kint de lassan úgy érzem magam,hogy Magyarországon id ota marhának néz a politika.
Utolsó orbán fizetett válaszolója.
M1-nél kapnál munkát.
Sokat hazudsz és szépen, akár politikus is lehetnél.
Még az orbán-patkány mánia kezdetén több 100ezren vándoroltak ki.
Aki egyszer kimegy az soha többé nem megy vissza a fertőbe...
Azért jöttek haza, mert már nincs akkora különbség a kinti és a hazai életszínvonal között, mint volt 10-15 évvel ezelőtt"
Azt csak álmodtad orbán csicska.
Most cinikus válasz jön (ilyen is legyen), de ettől igaz.
Azoknak a magyaroknak, akik külföldön dolgoznak és hazautalnak pénzt és Magyarországon is költenek belőle, nekik kifejezetten jól jön az O.V. kormány.
Most is, karácsonyra kaptak 370-es ft/euro árfolyamot, több mindent vehetnek itthon a forintra váltott euróikért.
(Igaz, az állandóan Magyarországon élő és dolgozó magyaroknak ugyanakkor a termékek többsége annyival (is) drágább, többe kerültek az ajándékok, mert ez mind import termék.)
Szóval azok járnak a legjobban, akik külföldön dolgoznak és euróban kapják a fizetésüket, de a család Magyaroszágon él.
Gondolj bele, a magyar nettó átlagbér 299 ezer forint, viszont a német nettó átlagbér 2559 euro (947 ezer forint), az osztrák és ír nettó átlagbér 2740 euro (1M forint).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!