Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A transzok miért nem a transz...

A transzok miért nem a transz mosdóért küzdenek, miért a férfit vagy nőit akarják használni?

Figyelt kérdés
2021. dec. 25. 00:54
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Van, mert pl szenteste vagyis tegnap közös étkezést tartottak abban a meleg szervezetben, ahol szintén önkénteskedek, olyanok számára akiket az eredeti családjuk elutasít vagy kitagadott....
2021. dec. 25. 15:37
 22/23 anonim ***** válasza:
8%

Azért mert azt állítják, hogy a diszfóriájukat enyhíti ha azokét használhatják, akiknek a neméhez szeretnének tartozni.

Ez hihető is azt tekintve, hogy külföldi fórumokon úgy mesélik másoknak a nyilvános wc-be lett látogatást, mint más a karácsonyi vásárt.

Csak azt nem értem, hogy a többségi társadalomnak miért kéne ennek alárendelni magát és tolerálni.

Az, hogy a mozgássérülteknek külön wc van az természetes, hiszen náluk fizikai akadályba ütközik a nemüknek megfelelő mosdó használata. Na, meg ők többen is vannak, mint a transzok.

De ha egy városban annyira koncentrálódik a helyi transz közösség, hogy indokolt nekik külön wc akkor fogjanak össze és kérjenek engedélyt, építsenek maguknak.

2022. febr. 2. 22:39
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
23-as szerencsére haza is mehetek, mert én szívesen gondoskodok a nyugdíjas anyámról majd, ugyanis vagyok olyan jó viszonyban vele, nem úgy mint egyesek...
2022. febr. 3. 10:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!