A transzok miért nem a transz mosdóért küzdenek, miért a férfit vagy nőit akarják használni?
Figyelt kérdés
2021. dec. 25. 00:54
1/23 anonim válasza:
Ezzel (is) akarják legitimálni az áhított nemüket. Olyan, mint amikor egy leszbikus nőnek nem kell egy átműtött férfi, akkor transzfób, mert valójában nem nőnek tekinti ..logikát nem kell keresni benne
2/23 anonim válasza:
Mert a transzszexualitás éppen arról szól, hogy ők nem harmadik neműeknek tartják magukat, hanem férfinek vagy nőnek.
3/23 A kérdező kommentje:
Akkor ők miért diszkriminálják magukat azzal, hogy transzneműeknek hívják magukat?
2021. dec. 25. 01:47
4/23 anonim válasza:
A kérdésedre nem tudom a választ, de itt ahol élek, egyre több helyen van olyan wc, ami uniszex, vagyis férfi-női. Két vagy három helyiség, mindegyik csak egyszemélyes - de tolókocsival is be tud menni, aki rokkant pl. - és az ajtón a férfi és a női jel is kint van. [link]
Őszintén nem értem, miért ez a legnagyobb problémád. Szerintem sokkal nagyobb probléma, hogy Magyarországon gyakorlatilag nincs nyilvános wc, és, ha van, akkor vagy fizetni kell érte, vagy undorító koszos mert hetekig senki sem takaritja, vagy be van zárva és senki sem tudja kinyitni.
5/23 anonim válasza:
4 Próbálták. Aztán az lett a vége, hogy nem változott a helyzet, vagy öngyilkos lett az illető a reverse kezelés során.
6/23 anonim válasza:
Szerintem azért mert most akarnak wc-re menni, amikor szinte csak férfi-női van, nem akkor, amikor esetleg lesz nekik saját.
7/23 A kérdező kommentje:
És ha nem mehet a neki megfelelő wc-be akkor is öngyilkos lesz a transz?
2021. dec. 25. 05:20
8/23 anonim válasza:
Külön építtetni mindenhova mosdót nagyon költséges, egyszerűbb ha a másik neműt használják
9/23 anonim válasza:
#4 "nincs nyilvános wc, és, ha van, akkor vagy fizetni kell érte, vagy undorító koszos", rosszabbik esetben fizetni kell érte és undorító koszos
10/23 anonim válasza:
Mert férfinak/nőnek képzelik magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!