Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szóval most mi is a probléma...

Szóval most mi is a probléma Novák Katalin köztársasági elnöknek való jelölésével?

Figyelt kérdés

A baloldal epét hány, pedig ők szorgalmazták, hogy minél több NŐ kell a mindenhová, mert a NŐK azok különben el vannak nyomva, és a NŐK amúgy is sokkal jobbak mindenben a fárfiaknál (kivéve a gyereknevelést, mert a férfi maradjon otthon).

Azt meg nem tudom ki várta, hogy a Fidesz egy Áder után majd valaki olyat jelöl, aki valóban független, és nem ír alá minden papírt, amit Orbánék elétesznek. Ebben komolyan bárki hitt? Akkor már nem a legjobb megoldás, hogy egy nőt jelölnek?

2021. dec. 23. 16:21
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
77%
10: persze, mert ha egy aktív fideszpolitikust nem akarnak ott látni, akkor nőgyűlölők. Tipikus fideszes logika.
2021. dec. 23. 17:16
 12/32 A kérdező kommentje:
11 -
2021. dec. 23. 17:20
 13/32 anonim ***** válasza:
60%
Baloldalon ugy is Dobrev lesz a befuto ... olyan allamfo kell aki erti a nyakatekert noi logikat :)
2021. dec. 23. 17:21
 14/32 A kérdező kommentje:

a nőgyűlölőzés éppenhogy balos "érv" szokott lenni :D

Imádom, hogy a saját kirekesztő retorikátokat is megpróbáljátok ráterhelni a másik oldalra...

15/32 anonim ***** válasza:
28%

"de a fidesz lezüllesztette a közt. elnöki tisztséget is pártpolitikusokkal."

Az szdsz-es pártpolitikus Gönczről mi a véleményed?

16/32 anonim ***** válasza:
83%

"Azt meg nem tudom ki várta, hogy a Fidesz egy Áder után majd valaki olyat jelöl, aki valóban független"

Na ez egy nagyon jó kérdés. Én nem vártam, nem is lepődtem meg.

A köztársasági elnök csak szimbolikus poszt, hatalma nem sok van.

Az előző 2után engem már nem tud érdekelni, ki lesz a köztársasági elnök.

Ha az ellenzék ebből ügyet akar csinálni, arra a jó időpont 1,5-2 éve lett volna. Kezdeményezhetett volna népszavazást a közvetlen választásért. Ha akkor nem érdekelte őket, most már késő sírni.

2021. dec. 23. 17:22
 17/32 anonim ***** válasza:
24%

Jó akkor csináljuk azt, hogy az ellenzékieknek legyen Bangóné, nekünk meg jó lesz Kata.

Boldog Karácsonyt!

2021. dec. 23. 17:51
 18/32 anonim ***** válasza:
53%

Aki komolyabban követi a hazai politikát és nem csak ilyen bulvár szinten, annak nem meglepetés Novák Katalin jelölése. Persze ő nem az nagyon harcos médiabohóc, mint Jakab, ezért a kevésbé tájékozottakat meglepte a kinevezése. És erre játszik rá az ellenzék és az őket szolgáló média is

Jól jelzi az alkalmasságát, hogy eddig csak azt tudták felhozni ellene, hogy fideszes.

Göncz azonnal lerombolta a pártok felett álló, független államfő mítoszát.

2021. dec. 23. 18:04
 19/32 anonim ***** válasza:
44%
Szerintem semmi önálló gondolata nincs. Naiv.
2021. dec. 23. 19:48
 20/32 anonim ***** válasza:
59%

Az ellenzék azt mondja hogy ők tudnának alkalmasabb embereket, de egy nevet nem tudtak mondani. :D nem csoda, baloldalon nincs egy ember se aki bármire alkalmas lenne. Budapestet már lassan sikerül is tönkretenni a DK emberek vezetésével + Karácsony balfaszkodásával es hazugsagaival.

Novák Katalin teljesen alkalmas, persze ez az ellenzéknek nem tetszik.

2021. dec. 25. 08:26
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!