Szóval most mi is a probléma Novák Katalin köztársasági elnöknek való jelölésével?
A baloldal epét hány, pedig ők szorgalmazták, hogy minél több NŐ kell a mindenhová, mert a NŐK azok különben el vannak nyomva, és a NŐK amúgy is sokkal jobbak mindenben a fárfiaknál (kivéve a gyereknevelést, mert a férfi maradjon otthon).
Azt meg nem tudom ki várta, hogy a Fidesz egy Áder után majd valaki olyat jelöl, aki valóban független, és nem ír alá minden papírt, amit Orbánék elétesznek. Ebben komolyan bárki hitt? Akkor már nem a legjobb megoldás, hogy egy nőt jelölnek?
Hát nem tudom ha egy Putyinnal kellene tárgyalnia hogy reagálná le...
Legnormálisabb ember, illetve nő a politikában de szerintem felkészületlen ő még.
Rém buta nő sajnos. Csak meg kell hallgatni, ahogy nyilatkozik és "érvel". Ha tényleg van két diplomája, az nem nagyon látszik rajta.
Nőként és nem baloldaliként írom, hogy nem való ez a liba se reprezentálni, se az országot magasabb szinten képviselni.
#22!
Köszönjük Emese!
Én meg férfiként mondom, hogy Novák Katalin nőként nekem nem jön be, de szellemi teljesítményben messze az ellenzéki nőcik felett van.
Tudod, meg kell hallgatni őket. Nem csak bekamuzni.
"Rém buta nő sajnos."
4 nyelven beszél és két diplomája van. Gondolom te ennél többet tudsz, és magadhoz képest nevezel csupán politikai szimpátiából egy másik embert butának. Ugye nem tévedek?
"10: persze, mert ha egy aktív fideszpolitikust nem akarnak ott látni, akkor nőgyűlölők. Tipikus fideszes logika."
Ez balos logika. Ha nem értesz egyet egy feketével, rasszista vagy. Ha nem értesz egyet egy homoszexuálissal, akkor homofób vagy. Ha nem értesz egyet egy feministával, akkor nőgyűlölő vagy. Látom nem tetszik, mikor más hajigálózik így a mindenféle jelzőkkel.
Egyszerűen tudok gratulálni a Fidesznek és a DK-nak, hogy letárgyiasítoták a nőket megint.
Ángyán József? Tudom még nem találtam terhes cigány férfit az ellenzéknél.
Ő nem azért rémbuta, mert nincs elég diplomája, nem beszél elég nyelvet vagy mert nem érvel elég jól. Azért rémbuta, mert Fideszes és ez egy megbocsáthatatlan bűn az ellenzékiek szemében, ezért hülyének titulálják. Idáig terjed a tolerancia és az elfogadás. A HVG már le is hozott egy cikket, miszerint ő nem is igazi "nőcske".
Bezzeg ha Donáth Anna vagy Dobrev kerül abba a székbe, akkor odáig lennének ugyanezek az emberek. Nincs miért vitázni erről velük.
#24!
Ugyan már!
Hol van Novák a baloldal álruhás matematikusához képest, aki körül csak úgy kígyóznak a prím számok?! Vagy lehet egy szinten említeni a belvárosi fizikus-géniusszal, aki meglátta a napelemben az atomerőművet? Vagy lehet egy napon említeni a nyelvújító Bangónéval és Kunhalmival? Tud olyan cukin lepattanni az ajtóról, mint Ágika? Vagy képes lenne olyan hitelesen hozni a suttyó figurát, mint Jakab? Esetleg tud olyan magas szinten angolul hallgatni, mint Karácsony?
Lásd be, Novák a nyomukba sem ér!
"Szóval most mi is a probléma Novák Katalin köztársasági elnöknek való jelölésével?"
Azon kívül, hogy egy elkötelezett fideszes pártkatona?
Semmi...
"4 nyelven beszél és két diplomája van."
Nováktól füvgetlenül:
Ne keverd a "tanult" és az "okos" jelzőket!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!