Ha rezsicsökkentés volt, akkor miért Budapesten a második legdrágább a vízszámla, amikor elvileg "víznagyhatalom" vagyunk?
Nekünk viszonylag sok talajvíz van alattunk, mégis Koppenhága után (ahol 8-9-szer annyi a medián bér mint Budapesten), a második legdrágább az EU-ban éppen Budapesten a vízszámla. Nevezetesen is a "rezsicsökkentés" hazájának a fővárosában.
Miért néz minket ennyire hülyének a Fidesz? Minden aminek államilag megszabja az árát, azzal kizsigerel minket.
"Koppenhága után (ahol 8-9-szer annyi a medián bér mint Budapesten)"
Fuvarozó cégnél dolgoztam egyszer követtem el azt a hibát hogy Dániába menet nem vásároltam be egy kis harapnivalót Németországban mert Koppenhágában konzerveztem mint egy suttyó. bzdmeg egy hamburger 15 ezer forint.
7-es
Amilyen suttyó kamionsofőr vagy, szerintem nem tudtad átváltani rendesen fejben azt a valutát, avagy azt hitted, hogy a dán korona is Euro.
Komolyan a magyar fuvaros ilyen hülye :D
#8 Kicsit utána néztem mert én is irreálisnak találtam a hetes válaszát.
Egy kicsit elképedtem. és a válaszok hét évesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!