Most akkor mi az igazság MZPről, bevándorlás ellenes vagy nem, rezsicsökkentés ellenes vagy nem?
Bevándorlás 2015- óta nincs, a kormány tartja fent mesterségesen a témát, egyébként nem bevándorlás párti.
Rezsicsökkentés: a rezsicsökkentés, hogy a kormány átvállal bizonyos %-ot a te számláidból, ezt jelenelg orbitális hitellel teszi, tehát adósságot kreál. Kicsit olyan ez, mint a szocializmusban, amikor a hitelből osztogatták a pénzt, hogy fenntartsák a "jó létet". Tehát a "rezsicsökkentés" rengeteg pénzbe kerül. Ugyan úgy, ahogy a nyugdíjasok 80 ezre - 300 milliárd ft, vagy a 13. havi nyugdíjuk februárban. Mindennek ára van, a kérdés hogy ahonnét elveszed, ott mit fogsz behazudni, miért van hiány...
A legcélszerűbbnek azt tartanám, ha megnéznéd a videóit, amikben ezekről a témákról beszél.
https://www.youtube.com/channel/UCbmE7CBZ18YjsDo64SkXquQ
Ne az M1, prosti stricik, vadhajtások, meg hasonlók mondókáját, ahol nélküle beszélnek róla, vagy célzatosan és hazug módon megvágják a beszédeit.
Köszönöm ötös.
Most már tudom, hogy 2022-ben a Fideszre kell szavaznj.
Én nem láttam csak egy kiadós orbánozást, meg a végén valamit hablatyolt, olyan tipikus baloldalian.
Nem fog beengedni terroristákat, szal magyarul lebontásra kerül a kerítés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!