A rezsicsökkentés nagyszerűségét hogyan lehetne még tovább fokozni?
Figyelt kérdés
2021. dec. 8. 22:16
A kérdező szavazást indított:
Sehogy, úgy tökéletes ahogy van
További csökkentéssel
A csökkentés csökkentésének csökkentésével
Én minden nap imáimba foglalom Orbán Viktor nevét és a rezsicsökkentést
Soros talán jobbat tudna?
19 szavazat
1/10 anonim válasza:
Tovább fokozni? Fizessen nekem az állam, hogy fogyasztom, a gázt, villanyt, stb. Minél többet fogyasztok belőle, annál többet fizessen nekem érte.
2/10 anonim válasza:
Fizessen a szolgáltató + A legtöbbet pazarlók között 10kg krumpli nyeremény kerüljön kiosztásra minden hónapban :D
3/10 anonim válasza:
Azzal lehetne fokozni, hogy az ellenzéki szavazók fizessék az MZP által kívánt árat.
4/10 anonim válasza:
Talán úgy, hogy ha a bérek normális mértékben emelkednének, és nem maradnának a bérek a földközelében.
5/10 anonim válasza:
A rezsicsökkentés fontos dolog, de a jelenlegi módszer úgy rossz, ahogy van.
Nem a korlátlan fogyasztást kell százalékosan támogatni, hanem a rezsitámogatás háztartási átlagának mértékéig kell minimálfogyasztást ingyenessé tenni, vagy inkább bizonyos fogyasztás felett megvonni a teljes fogyasztást. Akinek villája, medencéje van, és azt fűti, talán nem annyira rászoruló, mint a kisnyugdíjas.
Ezen felül jobban meg kellene tolni az energiahatékonysági beruházásokat, pl. szigetelést.
6/10 anonim válasza:
Csak a szegények fizessenek adót, a gazdagokat a szegényebb réteg lássa el, a gazdagok pedig semmit se fozessenek adó tekintetében.
7/10 anonim válasza:
Ahol normális bérek vannak, ott nincs szükség ilyen segélykezésekre!
Ilyen csak a nyomor országában van - és vannak olyan idióták, akik még tapsikolnak is ennek!
8/10 anonim válasza:
Én az utolsó szavazási lehetőségre szavaztam. De kis módosítással, a végére ne kérdőjelet, hanem pontot tegyél.
9/10 anonim válasza:
"A rezsicsökkentés nagyszerűségét hogyan lehetne még tovább fokozni?"
Például úgy, ha igaz lenne.
10/10 anonim válasza:
Imadom az ilyen kerdeseket es valaszokat hozza! Csak ugy vadaszom mindennap, remelem holnap is lesz vmi jó!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!