Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tényleg sokan halnak meg a...

Tényleg sokan halnak meg a vakcinától, vagy ez csak kamu?

Figyelt kérdés

Sokan azt állítják, hogy a statisztikákat mutyizzák és letagadják az ilyen eseteket amikor valaki a covid vakcina oltás után pár órával vagy nappal később meghal.

Neked van legalább egy személyes ismerősöd (NEM ismerősödnek ismerőse!) akiről biztosan tudod, hogy meghalt a vakcinázás után?

2021. dec. 21. 20:52
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
83%
Nincs olyan személyes ismerősöm, aki meghalt a vakcina(k) beadása után. Olyan személyes ismerősöm sincs, aki elhunyt volna koronavírusban. Olyan se, aki kórházba került volna a koronavírus miatt. Csak olyan személyes ismerősöm van, aki elkapta, otthon lábadozott és kigyógyult. Kb. 20-25 ilyet ismerek, beleértve a családtagjaimat is.
2021. dec. 23. 17:42
 32/35 anonim ***** válasza:
59%
A vakcina abban segít,hogy ha elkapod a vírust akkor ne kerülj kórházba. Mert attól,hogy megvan az oltás az nem azt jelenti,hogy nem kaphatod el. Ha tényleg olyan hatástalan lenne az oltás,hogy belehalnának, akkor az orvosoknak elveszik a diplomájukat,ezzel az állásukat is elveszítik. Vagyis, van a vírus,van ellene (biztos) oltás,megelőzés, aki beadatja magának ezt az orvosságot és belehal, az orvost aki beadta neki, be lehet perelni. Ha a család győz,akinek a rokona meghalt az orvos elveszíti ezzel az állást, de abban nem vagyok benne biztos,hogy mennyire védekezhet szabadlábon.
2021. dec. 25. 15:36
 33/35 anonim ***** válasza:
100%

Egy ismerősöm sincs, aki belehalt volna az oltásba. Igen, olyan ismerősöm van, aki rosszul lett az oltástól, de az is csak hőemelkedés vagy 1 napos rosszullét.

Elég fura olvasni itt, Gyakorin olyan válaszokat, miszerint sok ismerőse belehalt az oltásba. Én nem ezt tapasztaltam.

2021. dec. 30. 14:30
 34/35 anonim ***** válasza:
84%

Kérdező!

Akik bizonyítottan az oltás MIATT haltak meg, azt minden országban kb azonnal bejelentik (lsd Astra Zeneca oltás utáni esetek)

Akik azt állítják, hogy tömegesen galnak meg emberek az oltás következtében, azok soha, egyszer sem prezentálnak visszaigazolható bizonyítékot erre semmilyen módon. Ők arra hivatkoznak, hogy ők egyedül tudnak olyan dologról, amiről senki más a világon. Ha senki nem tudja, akkor a helyi műkörmös néni mégis honnan tudja? Bennfenntes talán az EMÁ-nál?

Ahol eddig problema volt az oltással kapcsolatban, ott azonnal szüneteltették is azzal a vakcinával való oltást.

Most komolyan... Ha az emberek kinyírása lenne a cél, akkor csak simán nem vennének tudomást a vírusról, es evente 50k ember halna meg itthon. Pár év alatt kipusztulna az ország. Es ez miért is lenne jó egy országnak? Nem lenne ember, aki dolgozna, es fizetné az adót, amiből "atyáink" jahtoznak. Komolyan? Ugyanmár...

2021. dec. 30. 16:39
 35/35 anonim ***** válasza:
100%

Kicsi az ismeretségi köröm, otthonülő vagyok, ezért összesen 5 munkán kívüli ismerősömről tudom, hogy elkapta a covidot, egy rokonom halt meg még tavasszal. Ő jelentkezett oltásra, de akkor még nem kapta meg.

Rajtunk is átment. Én tavaly 6 hétig voltam közepesen rosszul, ami a végén már nagyon nehezen elviselhető volt, de otthon gyógyultam. Párom 2x kapta el, mindkétszer tavaly oltatlanul. Ő mindkétszer 1 hétig magas lázzal feküdt, de nem volt sulyos eset. A gyerekek fej-, es hasfájással, 39-40 fokos lázzal 3 nap alatt itthon gyógyultak.

Mind beoltattuk magunkat, mégegyszer ezt nem szeretnenk átélni.

Oltottként most folyik a legnagyobb gyerek orra, kicsit köhög, láza nincs. A két kisebbnek kutya baja. Januárban vegre mehetnek suliba, oviba, es nem lesz álandó ide-oda karantenozás, betegeskedés.

2021. dec. 30. 16:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!