Miért sajnálják sokan az Amerikai feketéket a gettóban Magyarországon, amikor az átlag fekete magasabb életszínvonalon él mint az átlag középosztálybeli magyarka Magyarországon?

De sokan mondják hogy ilyen meg olyan nehéz az amerikai feketék élete, és azért nagyobb körükben a bűnözés stb...
Valójában rosszabb a helyzetük mint az amerikai gazdagoknak, de ez valójában erkölcsileg nem lehet ok a bűnözésre, mert akkor pl: egész Magyarország bűnöző lehetne ezen az alapon.

"De sokan mondják hogy ilyen meg olyan nehéz az amerikai feketék élete, és azért nagyobb körükben a bűnözés stb..."
Ugyan ez mint nálunk a cigányok.
Csak ott arányaiban talán több fekete van aki ki tud törni.

Igen, nagyon izzad a kérdező:D
Ekkora baromságot is rég olvastam, nem is értem mit gondolt, ki hisz el ennyi marhaságot???

Szerintem nézz bele a szégyentelenek című sorozatba, az elég jól bemutatja a gettó mindennapjait.
Amerikában sem olyan kényelmes az élet, mint ahogy azt te elképzeled. Mindkét helyen lehet nyomorogni és jól élni.
Miért kell lesajnálni a saját országod? Nem él az átlag magyar nyugati színvonalon, de azért a környezetemben senki nem él mélyszegénységben.

Akik a BLM térdepeltetést ünneplik....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!