Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tényleg sokan halnak meg a...

Tényleg sokan halnak meg a vakcinától, vagy ez csak kamu?

Figyelt kérdés

Sokan azt állítják, hogy a statisztikákat mutyizzák és letagadják az ilyen eseteket amikor valaki a covid vakcina oltás után pár órával vagy nappal később meghal.

Neked van legalább egy személyes ismerősöd (NEM ismerősödnek ismerőse!) akiről biztosan tudod, hogy meghalt a vakcinázás után?

2021. dec. 21. 20:52
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
96%

"Csak Magyarországon eddig 441 sikeres vakcinális kivégzést hajtották végre:"

Idézem a cikkből:

"A vonatkozó szakmai szabályok szerint minden olyan haláleset is jelentendő, mely a védőoltás után 30 napon belül fordult elő, függetlenül attól, hogy felmerül-e a védőoltással való összefüggés – tették hozzá. "

Ha ennek csak a fele írható a vakcináknak akkor is 220 ember a 6 232 575-ból. Ha tegyük fel a halottak számánál is csak az esetek felében járult hozzá kivédhetetlenül a koronavírus a halálozásokhoz akkor az 19 000 halott. 220 vs 19 000?

2021. dec. 21. 21:30
 12/35 anonim ***** válasza:
59%
Végülis a Néphadseregben is, ha az elhullás 2% alatt marad, akkor a hadgyakorlatot sikeresnek konyvelték el.
2021. dec. 21. 21:33
 13/35 anonim ***** válasza:
85%

A legdurvább mellékhatás/reakció az ismerősi körömben pont nálam fordult elő, Modernával oltva: az első után másnap hatalmas vörös, fájó folt az oltás helyén, ami kb. egy hét alatt lett egyre kisebb és tűnt el, majd egy nappal később a hatalmas vörös folt megint megjelent, már fájdalom nélkül. Na ekkor mentem is vele az orvoshoz, azt mondta, hogy ez ritka, de előfordul, ne írjak még végrendeletet. Végül további egy hét alatt tűnt el teljesen.

Aztán a második oltás másnapján olyan rosszul voltam, hogy azt hittem, meghalok. 39,5 láz, fejfájás, hányinger, hidegrázás, erőtlenség, szóval szinte a teljes paletta. De egy nap alatt elmúlt. Vörös folt a karomon érdekes módon nem volt a másodiknál. (Mondjuk hozzá kell tennem, hogy én sosem vagyok lázas beteg, szóval el tudom képzelni, hogy más ugyanígy érzi magát egy lázas betegség közben, de nekem ez újdonság volt, és nagyon ijesztő.)

A 2. oltás júniusban volt, a 3-at még nem kértem. Egy hete csináltattam antitest-tesztet, még az egekben van az érték, úgyhogy most még egy ideig nem fogom újraoltatni magam.

2021. dec. 21. 21:35
 14/35 anonim ***** válasza:
63%
Azt sem vettem eszre, hogy mikor szurtak meg ... csak azert hittem el, mert leragasztottak es amikor levettem akkor lattam, hogy volt rajta egy potty ver a szurastol. Ettol fuggetlenul biztos megfogok halni egyszer, de nem a vakcinatol :)
2021. dec. 21. 21:45
 15/35 anonim ***** válasza:
68%

Szinte az összes családtagom, az ismerőseim nagy része oltva van, eddig a legsúlyosabb mellékhatása a fiaimnak volt, az Astra Zeneca első adagja után belázasodtak és 1-2 napig rosszul voltak. A második adag után már csak minimális hatást éreztek.

Ezzel szemben már temettem el közeli hozzátartozómat, akit a vírus ölt meg.

2021. dec. 21. 21:48
 16/35 molnarmarcell21 ***** válasza:
71%

nekem volt olyan ismerősöm, aki meghalt a harmadik oltás után. sajnos az oltás sem nyújt tökéletes védelmet.

de ez nem azt jelenti, hogy az oltástól halt volna meg, hiszen a többi többszáz oltott ismerősöm meg még él.

2021. dec. 21. 22:10
 17/35 anonim ***** válasza:
84%
Anyám munkahelyén most volt egy ilyen eset hogy 30 éves srác a harmadik oltás után másnap melóhelyen összeesett és a mentőben halt meg.
2021. dec. 22. 00:56
 18/35 anonim ***** válasza:
34%
#17 Érdekes elképzelés, hogy 2 vakcina nem okozott nála semmit, a harmadikkal meg összefüggésbe hozod ami történt vele. Miért?
2021. dec. 22. 01:12
 19/35 anonim ***** válasza:
100%
#18 Szerintem arról van szó hogy nincs semmilyen kivizsgálás az oltás beadatása előtt. Előfordulhat hogy tünetmentesen de beteg az illető, beteg embert meg szigorúan tilos volt oltani bármivel egészen 2020-ig
2021. dec. 22. 01:17
 20/35 anonim ***** válasza:
90%
#19 Igen, ez így már érthető. valóban jó lenne egy vizsgálat vagy akár teszt is. Elméletileg amit ki kell tölteni kérdőív az arra szolgál, hogy az ember - vagy a lapot átvevő orvos lássa, hogy ha vannak tünetei akkor nem kellene oltást kapnia. Sajnos azt tapasztaltam én is, hogy nem minden orvos nézi meg és nem minden ember tölti ki megfelelően. Engem mindkét oltásom előtt megkérdezett az orvos, hogy van-e bármilyen tünetem, egyéb panaszom, meg át is lapozták a papíromat. Komolyabb vizsgálatot nem tudom hogyan lehetne végezni ilyen tömeges oltásnál. De az tényleg nem lenne rossz ha közvetlenül az oltás előtt lenne egy tesztelés is.
2021. dec. 22. 01:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!