Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tényleg sokan halnak meg a...

Tényleg sokan halnak meg a vakcinától, vagy ez csak kamu?

Figyelt kérdés

Sokan azt állítják, hogy a statisztikákat mutyizzák és letagadják az ilyen eseteket amikor valaki a covid vakcina oltás után pár órával vagy nappal később meghal.

Neked van legalább egy személyes ismerősöd (NEM ismerősödnek ismerőse!) akiről biztosan tudod, hogy meghalt a vakcinázás után?

2021. dec. 21. 20:52
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
24%
Nos nekem személyes tapasztalatom van erről. Egy nagyon kedves doktornő ismerősünk megkapta a harmadik oltást, majd rá három napra meghalt szívmegállásban minden előzméyn nélkül. Semmi más oka nem lehetett a halálának, csak az oltás. Ennek ellénére teljesen biztos vagyok abban, hogy eltussolják az esetet és nem fogják hivatalosan még vizsgálni sem, hogy összefüggés van az oltás és a halála közt.
2021. dec. 22. 10:14
 22/35 anonim ***** válasza:
65%

#21 "Semmi más oka nem lehetett a halálának, csak az oltás. "

Ki kell ábrándítsalak, ezer más oka lehet a szívmegállásnak. Ez a leggyakoribb oka a halálozásoknak az országban.

"A szindrómát hirtelen keringésleállásnak nevezzük, mely évente 26.000, tehát naponta 70 (!) honfitársunk életét követeli, és vezeti a halálozási okok statisztikáját. ..

A 30-40 év alatti korosztálynál a hirtelen szívhalál egyik leggyakoribb oka egy speciális szívizom elfajulás, mely során a szívkamrák izomzata kórosan megvastagszik. Illetve a jobb kamrai szívizom elfajulása, azaz a szív egy részének foltos zsírosodása, satnyulása is komoly problémát jelent. Ismertek olyan kórképek, melyek során elsődlegesen a szívizom elektromos működése károsodott, csupán egy speciális EKG-jel hívhatja fel a figyelmet a hirtelen szívhalál valószínűségére. A szívbillentyű hibás működése és a fokozott terhelés esetén fellépő koszorúérgörcs szintén magában hordozza a hirtelen szívhalál lehetőségét, valamint sajnos személyes rizikófaktorai is vannak kialakulásának."

[link]

2021. dec. 22. 10:19
 23/35 anonim ***** válasza:
80%
#21 Sajnos 2 olyan ismerősöm is van akik sok évvel ezelőtt, fiatalon, sportosan ilyen szívmegállás miatt haltak meg. Az egyikük egy Balaton átúszást követően, minden előzetes jel nélkül, kb. 45 éves orvosként esett össze és halt meg, a másik egy szokásos túrázása után járt hasonlóan, alig 32 évesen. Nem csak a védőoltásnak nincs hozzá köze, de akkor még a covid vírust sem ismertük.
2021. dec. 22. 10:23
 24/35 anonim ***** válasza:
82%

Én a környezetemben nem hallottam még oltás utáni halálesetről. Kellemetlen mellékhatásokról igen, vérnyomásproblémák, ájulás, napokig tartó magas láz, ezek voltak, de halálról nem tudok. Szóval nehezen tudom elhinni az olyan történeteket, amiket itt a Gyakorin is előad pár ember, hogy egy csomó ismerőse halt meg oltás után, meg minden oltott családtagja belerokkant.

Biztosan történtek az oltással összefüggésbe hozható halálesetek, de annyi nem, amennyivel riogatnak.

2021. dec. 22. 12:53
 25/35 anonim ***** válasza:
Mivel az első oltástól szívinfarktust kaptam, egyértelműen el tudom képzelni, hogy sokan meghalnak. Már csak azért is, mert hiába jeleztem mindenhol, hogy ez márpedig szerintem összefüggésben áll az oltással, mindenhol lepasszoltak. Szóval én egész biztos vagyok benne, hogy hazudnak az oltások kockázatait illetően.
2021. dec. 22. 16:15
 26/35 Cubina ***** válasza:
69%
A néhány emelettel alattunk lakó 70-es hölgy és a 40 éves lánya. Az anyuka az oltás után 2 nappal hunyt el, a lánya 2 napra rá. Talán örökletes alapon mindketten allergiásak voltak a vakcina valamelyik összetevőjére, mindenesetre ennél az esetnél nem lehetett azt mondani, hogy nem az oltástól volt, hiszen szinte egyszerre mentek el az oltást követően. Mindketten egészségesek voltak előtte.
2021. dec. 23. 07:38
 27/35 anonim ***** válasza:
48%

Igen, lehetséges.

Bar nem tudom, honnan tudod, hogy egészségesek voltak. Nekem gőzöm sincs , hogy vannak-e egészségügyi problémái a szomszedaimnak. Nem közölte egyik sem.

2021. dec. 23. 08:07
 28/35 anonim ***** válasza:
82%

Sok halott lesz oltas után. Ez biztos. Hanyan halnak meg Magyarországon naponta? 300 az átlag? Szoval eleg furcsa lenne, ha nem lenne halott az "oltás után ".

Annyit jelentené, hogy feltalálták az halál ellenszerét, es azt nyomják belénk. Milyen rendesek.

Eszembe jutott egy poén, amit itt olvastam. Nem tudom pontosan idézni:

A szomszédom trombózist kapott. Az állítja, hogy a vakcinatol. Kérdeztem tőle, hogy nem lehetséges e, hogy inkább a sok pörkölt meg a stressz , de váltig állítja, hogy a vakcinatol.

Hát.. jó. Ebben csak az a furcsa, hogy be sincs oltva...

2021. dec. 23. 08:14
 29/35 anonim ***** válasza:
57%

Ha te ezt állítod, BIZTOS UGY VAN! Aki így képes távolról megállapítani halál okot az egy GÉNIUSZ!

2021. dec. 23. 08:18
 30/35 anonim ***** válasza:
57%
#29: Géniuszkám, te meg tanulj meg olvasni. Tudod szövegértés, általános iskola alsó tagozat. Azt írtam, hogy abban vagyok biztos, hogy eltussolják az esetet. Annak persze lehet más oka is, hogy meghalt az oltás után, de furcsa lenne, mert nagyon jól ismertük egymást, tudom, hogy nem volt ismert betegsége, mert beszélgettünk előtte ilyen támákról.
2021. dec. 23. 08:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!