Tényleg sokan halnak meg a vakcinától, vagy ez csak kamu?
Sokan azt állítják, hogy a statisztikákat mutyizzák és letagadják az ilyen eseteket amikor valaki a covid vakcina oltás után pár órával vagy nappal később meghal.
Neked van legalább egy személyes ismerősöd (NEM ismerősödnek ismerőse!) akiről biztosan tudod, hogy meghalt a vakcinázás után?
#21 "Semmi más oka nem lehetett a halálának, csak az oltás. "
Ki kell ábrándítsalak, ezer más oka lehet a szívmegállásnak. Ez a leggyakoribb oka a halálozásoknak az országban.
"A szindrómát hirtelen keringésleállásnak nevezzük, mely évente 26.000, tehát naponta 70 (!) honfitársunk életét követeli, és vezeti a halálozási okok statisztikáját. ..
A 30-40 év alatti korosztálynál a hirtelen szívhalál egyik leggyakoribb oka egy speciális szívizom elfajulás, mely során a szívkamrák izomzata kórosan megvastagszik. Illetve a jobb kamrai szívizom elfajulása, azaz a szív egy részének foltos zsírosodása, satnyulása is komoly problémát jelent. Ismertek olyan kórképek, melyek során elsődlegesen a szívizom elektromos működése károsodott, csupán egy speciális EKG-jel hívhatja fel a figyelmet a hirtelen szívhalál valószínűségére. A szívbillentyű hibás működése és a fokozott terhelés esetén fellépő koszorúérgörcs szintén magában hordozza a hirtelen szívhalál lehetőségét, valamint sajnos személyes rizikófaktorai is vannak kialakulásának."
Én a környezetemben nem hallottam még oltás utáni halálesetről. Kellemetlen mellékhatásokról igen, vérnyomásproblémák, ájulás, napokig tartó magas láz, ezek voltak, de halálról nem tudok. Szóval nehezen tudom elhinni az olyan történeteket, amiket itt a Gyakorin is előad pár ember, hogy egy csomó ismerőse halt meg oltás után, meg minden oltott családtagja belerokkant.
Biztosan történtek az oltással összefüggésbe hozható halálesetek, de annyi nem, amennyivel riogatnak.
Igen, lehetséges.
Bar nem tudom, honnan tudod, hogy egészségesek voltak. Nekem gőzöm sincs , hogy vannak-e egészségügyi problémái a szomszedaimnak. Nem közölte egyik sem.
Sok halott lesz oltas után. Ez biztos. Hanyan halnak meg Magyarországon naponta? 300 az átlag? Szoval eleg furcsa lenne, ha nem lenne halott az "oltás után ".
Annyit jelentené, hogy feltalálták az halál ellenszerét, es azt nyomják belénk. Milyen rendesek.
Eszembe jutott egy poén, amit itt olvastam. Nem tudom pontosan idézni:
A szomszédom trombózist kapott. Az állítja, hogy a vakcinatol. Kérdeztem tőle, hogy nem lehetséges e, hogy inkább a sok pörkölt meg a stressz , de váltig állítja, hogy a vakcinatol.
Hát.. jó. Ebben csak az a furcsa, hogy be sincs oltva...
Ha te ezt állítod, BIZTOS UGY VAN! Aki így képes távolról megállapítani halál okot az egy GÉNIUSZ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!