Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Támogatjátok a tanárok kötelez...

Támogatjátok a tanárok kötelező oltását?

Figyelt kérdés
Én igen. A pártnak szüksége van szabálykövető és engedelmes emberekre, akik megbíznak a tudományban. Senkinek nincs helye egy iskolában, aki mást gondol, mint a vezetők, ők nem véletlenül vannak vezető pozícióban.

2021. dec. 19. 15:45
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
93%

Nekem úgy rémlik, hogy az oltottak is terjeszthetik a vírust... Éppen ezért senkinek sem tenném kötelezővé, értelmetlen. (Két iskolás gyerekem van.)

Már így is kevesebb tanár van, mint kellene. Ugyanaz a szitu, mint az egészségügyi dolgozóknál.

2021. dec. 19. 16:06
 12/20 anonim ***** válasza:
89%
Semmilyen formájában nem támogatom a kötelező oltást.
2021. dec. 19. 16:24
 13/20 anonim ***** válasza:
8%
Támogatom.
2021. dec. 19. 16:39
 14/20 anonim ***** válasza:
98%
Nem.Èn már fel is mondtam emiatt.
2021. dec. 19. 16:50
 15/20 anonim ***** válasza:
82%
Nem támogatom semmi kép sem a kötelező oltást. A gyógyszermaffia engem nem pénzel.
2021. dec. 19. 16:59
 16/20 anonim ***** válasza:
97%
Engem belekényszerített a munkahelyem az oltás felvételébe - persze úgy, hogy ez soha nem legyen bizonyítható, - ezért be vagyok oltva. Ennek ellenére azt gondolom, hogy nem kellene kötelezni embereket az oltás felvételére, ugyanakkor a lehetőséget biztosítani kell számukra, hogy legyen az oltások felvételére esélyük abban az esetben, ha meggondolják magukat. Azt viszont én is abszurdnak tartom, hogy olyan intézményben, ahová gyógyulni vagy a gyógyulás reményében mennek az emberek, oltatlan emberek viselhessék gondját orvosi ellátásra szoruló embereknek. Vélhetően jót tenne a köznek, ha minél több tanár vállalná az oltás felvételének kockázatát, de a kötelezővé tételét ennek nem tartom jó ötletnek.
2021. dec. 19. 17:30
 17/20 anonim ***** válasza:
8%
Nincsenek kimagasló juttatásaik, azzal lehetne talán ösztönözni őket, - de nem úgy, hogy kinyomni a szemüket egyszeri x összeggel, hanem mondjuk az illetményemelés lehetne egy ilyen kulcsszó - azok részére, akik vállalják az oltások meghatározott rendben felvételének kockázatait.
2021. dec. 19. 17:33
 18/20 anonim ***** válasza:
82%

Kedves 8/ 17!

Szánalmas, sajnálatra méltó ember vagy. Demagóg, populista, igazi kádári örökös!!!

2021. dec. 21. 09:03
 19/20 anonim ***** válasza:
91%

Nem. Húgyé sz@ré dolgoznak így is és még menjél kötelező oltásra ne nevetessed már ki magad. Az a 10%-os emelés amit jövőre kapnak semmit nem ér mivel a valós infláció jóval nagyobb 10%-nál. El se tudom képzelni, hogy mi lesz januártól, az énektanár tartja meg majd a matekórát vagy fordítva?

Továbbá, akkor még nem is beszéltünk még az iskolai étkeztetésről, azokról az emberekről akik egy banánért dolgoznak a az iskolai ebédlőkben, hogy a gyerekek tudjanak enni.

Nem tudom, hogy mikor fog összeomlani az oktatás, viszont ez így nem működőképes.

2021. dec. 21. 23:21
 20/20 anonim ***** válasza:
62%

"Én igen. A pártnak szüksége van szabálykövető és engedelmes emberekre"

Tárt karokkal vár téged Észak-Korea.

2022. jan. 6. 00:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!