Régen a melegeket tiltották, most elfogadják. Támogatják lásd:felvonuláson rendőri biztositás. Kérdésem mikortól teszik kötelezővé?
Régen a feleség a férj tulajdona volt, akinek nem lehetett beleszólása semmibe. Ma meg egyes országokban még azon is ugrálnak, hogy a parlamenti képviselők kellő arányban nők-e vagy nem.
Kérdésem, mikortól teszik a nővé válást kötelezővé?
Mármint a rendőri jelenlétet?
Az összes kelet-európai országban van rendőri jelenlét melegfelvonuláson.
Mondjuk nekem semmi bajom a melegekkel ,vannak is közeli ismerőseim akik melegek ,de a felvonulást nem támogatom mert nem tudják kulturáltan csinálni.
Az azért erős túlzás, hogy kötelezővé tennék. Addig élt az emberiség...
Viszont azt sem értem, hogy miért lenne kötelező elfogadni? Utálhatom a bagósokat, senki sem szól érte egy szót sem. Utálhatom a piásokat, senki nem szól érte egy szót sem. Utálhatom a drogosokat, senki nem szól érte egy szót sem. De ha kiejtem a számon, hogy én bizony nem szeretem, sőt utálom a melegeket, akkor én azonnal homofób vagyok, ami gyakorlatilag a közellenség státusszal ér fel.
Ohh, de humoros ma valaki.
Igen, nagyszerű vicc volt, köszönjük!
Kedves negyedik!
Mi volt nagyszerű vicc?
A kérdésre gondoltál vagy nekem szóltál be? :) Mert ha az utóbbi, akkor kivesézhetjük, hogy mi a gondod a "humorommal" (nem annak szántam)!
A kérdésre gondoltam, a te válaszod teljesen jó.
Ez ami itt elhangzott kérdésként egy jó pár évvel ezelőtti vicc volt szó szerint átvéve...
"Utálni, meg bármit utálhatsz. Meg van engedve. "
Jó, a törvény engedi (még). De amint ennek hangot is adok, akár csak egy "én nem szeretem a melegeket" mondat formájában is, máris jön a megbélyegzés. Nem egy társaságban, kb mindenhol. Itt is megkaptam már, üzenetben is. Innen már tényleg az a következő lépés, hogy kötelező elfogadni. Onnan meg az, hogy kötelező azzá lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!