Ha a fidesz azt mondaná, hogy a balkezes vöröshajúak fenyegetést jelentenek hazánkra, onnantól kezdve a fidesz hívek automatikusan gyűlölnék őket?
"Ezen persze nevetünk, de azt sajnos nemehet felejteni, hogy ezek az emberek jövőre szavazni fognak, csak azért mert kisegítik őket mindenféle segélyekkel, nem azért mert tudják hogy mi lenne jó az országnak össztársadalmi szinten."
Ember, szarok az össztársadalmi szintre, a saját érdekem nézem mint mindenki más. A politikus urak is össztársadalmi érdekből lopnak, ugye ? Persze tudom a baloldal majd kevesebbet fog lopni, természetesen az össztársadalmi érdek miatt.
Ja egyébként nem kapok segélyt csak nincs kedvem a baloldal és MZP ostobaságai miatt még többet fizeni.
A fa.zomnak sem kell a többkulcsos adójuk, meg a piaci áron adott energiahozdozók. Nem akarok költeni sem napelemre sem szigetelésre. Szerinte 20 év alatt megtérül. Ez azt jelenti hogy majd 20 év múlva látok belőle pénzt. Nekem holnap kell a pénz nem 20 év múlva.
Aki meg környezetvédőt akar játszani az b.szogassa nagy kibocsátókat. Nem az én havi 10 ásványvizes üvegem fogja megváltani a világot.
#14 nem kelk a piaci áron adott energiahordozó? És ki tudja piaci ár alatt beszerezni? orbán viktor beszerzi piaci ár alatt, mert az ügyes, és megteszi amire jelentéktelen hatalmak, mint az usa, németország, franciaország, egyesült királyság, stb... sem képes?
Vagy éppen a számlára irat egy kisebb számot, a többit meg az adókból, hitelbőly termékárakban fizetteti ki, mert gombái szeretnek sötétben maradni?
Tudom a ti célotok az lenne hogy a lakosság fizesse világpiaci árat mindenből, fizesse a 27 százalék áfát meg mondjuk minimum a 35 százalék szja-t.
A befolyt pénzből pedig majd támogtanátok az lmbq f.szságot, meg a migránsokat.
Na ezért kell orbánra szavazni hogy az elképzeléseitek csak elképzelések maradjanak jó sokáig.
#18 fizeti a világpiaci árat mindenből, csak az együgyű, gondolkodásra képtelen, idiótákkal tudják elhitetni, hogy Magyarország egyedül lesz világpiaci ár alatt energiát, és nem ők fizetik ki.
A migránsokat orbán támogatja, hiszen már több mint kétszázezret telepített le [link]
Azért kell orbánra szavazni a tájékozatlan, buta, tanulatlan, embereknek akiknek a gondolkodás fárasztó.
Ostobább vagy mint gondoltam. Tanulj meg szöveget értelmezni.
De tudod mit felesleges. Ugyanis az a sok tanulatlan buta ember akinek megfelel a jelenlegi rezsicsökkentés megcsinálja megint a fidesz kétharmadot és nem lesz lehetőségetek megvalósítani azt a sok baromságot amivel MZP kampányol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!