Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán Viktornak miért nincsene...

Orbán Viktornak miért nincsenek ilyen frappáns mondatai?

Figyelt kérdés

José Mourinho, a Real Madrid edzője, mikor a Real az első meccsen, döntetlen játszott azzal kezdte az interjút, hogy: Edző vagyok, nem Harry Potter.

Nem lenne jó, ha Orbánnak is lennének ilyen frappáns mondatai? Sokkal jobban hangzana szerintem.

Például azzal piszkálja az MSZP vagy a Jobbik, hogy eltelt két hét, és ugyanolyan rossz a közbiztonság, akkor erre mondaná Orbán, hogy:

Politikus vagyok, nem Harry Potter. Én nem a varázslásban hiszek, hanem a munkában.

2010. szept. 6. 19:03
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
De nagyon jó lenne. Esetleg egy kis gyűrűk urát ne vigyünk bele a politikába? Netalántán Dr. Emett Brown mondatait ne mondassuk vele?
2010. szept. 6. 19:19
 2/9 A kérdező kommentje:
Akkor legalább kicsit szórakoztatóbb lenne.
2010. szept. 6. 19:20
 3/9 anonim ***** válasza:
60%
Mindenképpen szórakoztatóbb, és az a helyzet, hogy amit Viktor királyunk mond, az nagyrészt csak humorizálás.
2010. szept. 6. 19:27
 4/9 anonim ***** válasza:
53%
A hasonlattal csupán az a gond, hogy Orbán az elmúlt 8 évben milliókkal hitette el, hogy ő Harry Potter. Ezek után képzelheted, mi lenne a reakció, ha bejelentené, hogy bocs, de mégsem...
2010. szept. 6. 19:51
 5/9 anonim ***** válasza:
Ez valóban vicces volt, de a politikának nem a viccről kéne szólnia.Orbán meg sokkal komolyabb annál.
2010. szept. 6. 21:51
 6/9 anonim ***** válasza:

Félreértitek,arra célzott hogy ő nem varázsló.

"Nem lenne jó, ha Orbánnak is lennének ilyen frappáns mondatai? Sokkal jobban hangzana szerintem. "

Hát igen,kár hogy 4 éve Orbánék azzal hülyítik a népet hogy ahhoz hogy jó világ legyen itt,csak annyi kell hogy ő legyen hatalmon (ergo ő egy varázsló)

2010. szept. 7. 00:41
 7/9 anonim ***** válasza:

Mert Orbán Viktor nem Hoszé Murinnyó, kész.

Ne haragudj, de milyen kérdés ez már ?????!!! LOL

Sebestyén Balázsnak miért nincsenek olyan beszólásai, vagy szófordulatai, mint Havas Henriknek, vagy Benkő Dánielnek....mert különböző személyek.....

2010. szept. 7. 02:27
 8/9 anonim ***** válasza:

Majd 3 év után mi lesz a vicces duma ha ha azóta se javult semmi?

Nem vagyok én Harry Potter hanem csak Ron Weasley aki mindent elront!

2010. szept. 7. 09:09
 9/9 Sándor9448 válasza:
Ezzel most jó poénkodni,de ha foga Jobbik viccelődik az sok mindenkinek nem tetszene...Ám ha már a humoros politikánál tartunk akkor erre Hofi Géza a legalkalmasabb!!!Orbán Vikike örül ha kormányozni tud,de ha sikeres kormányzást tud létre hozni akkor mindenki nyugodt szívvel viccelődhet!És még valami,:D Gyurcsány Ferenc/öszödi beszéd:"El b*sztuk a drágaságot,jöttek a hobbitok és el talicskázták.Az elmúlt 4 évben nem tudtunk ki törpölni semmit.Loptunk,csaltunk,hazudtunk éjjel-nappal,Mert egy gyűrű mind fölött!Nem kell itt élni,el lehet menni magyar országról,a kis Luk-ot is el zavartuk Joda papihoz...Annyit loptam hogy Hermiónét is meg kaptam,és igen,meg csaltam Edwárd Kálennel,igen a vér szopó stricivel..."
2010. nov. 7. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!