Orbán Viktornak miért nincsenek ilyen frappáns mondatai?
José Mourinho, a Real Madrid edzője, mikor a Real az első meccsen, döntetlen játszott azzal kezdte az interjút, hogy: Edző vagyok, nem Harry Potter.
Nem lenne jó, ha Orbánnak is lennének ilyen frappáns mondatai? Sokkal jobban hangzana szerintem.
Például azzal piszkálja az MSZP vagy a Jobbik, hogy eltelt két hét, és ugyanolyan rossz a közbiztonság, akkor erre mondaná Orbán, hogy:
Politikus vagyok, nem Harry Potter. Én nem a varázslásban hiszek, hanem a munkában.
Félreértitek,arra célzott hogy ő nem varázsló.
"Nem lenne jó, ha Orbánnak is lennének ilyen frappáns mondatai? Sokkal jobban hangzana szerintem. "
Hát igen,kár hogy 4 éve Orbánék azzal hülyítik a népet hogy ahhoz hogy jó világ legyen itt,csak annyi kell hogy ő legyen hatalmon (ergo ő egy varázsló)
Mert Orbán Viktor nem Hoszé Murinnyó, kész.
Ne haragudj, de milyen kérdés ez már ?????!!! LOL
Sebestyén Balázsnak miért nincsenek olyan beszólásai, vagy szófordulatai, mint Havas Henriknek, vagy Benkő Dánielnek....mert különböző személyek.....
Majd 3 év után mi lesz a vicces duma ha ha azóta se javult semmi?
Nem vagyok én Harry Potter hanem csak Ron Weasley aki mindent elront!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!