Engem az érdekelne, hogy miért hordja az autisták jelképét a zakóján. Mondjuk amennyire nem tud beszélni sejtem :D
2021. dec. 16. 19:00
2/19 anonim válasza:
#1 Nem is hord fideszes kitűzőt.
2021. dec. 16. 19:03
3/19 anonim válasza:
Mindjárt kikeresek neked egy olyan (saját) videójukat ami tökéletes példa
2021. dec. 16. 19:05
4/19 anonim válasza:
Az orbánisták azóta tolják a lejárató kampányukat, mióta kiderült, hogy a mindentudó Hollik véleményével szemben ő lesz az összefogás miniszterelnök jelöltje, és nem (99%-ban Gyurcsány) Karigeri.
Pár másodperces kiragadott szövegek értelmét ferdítve hazudoznak.
Szerintem nézd meg azokat a videókat amiket MZP rak fel a megszólalásairól vágatlanul
Pár példa: minimálbér, rezsicsökkentés,migráció kapcsán tett kijelentések és ezek csak pár fontosabb a sok közül, de ha valóban érdekel utánanézel találsz róla videókat. És ez sajna nem csak a Fidesz propaganda, saját szájával mondja el ezeket, vágni se kell. Utána meg még bele is kavarja magát amikor megkérdezik újságírók erről. Nagyon gyenge figura sajnos, kár, hogy ő nyert. Így esélytelen a kormányváltás.
2021. dec. 16. 19:07
7/19 anonim válasza:
Például hogy keresztény ember, mégis támogatja az LMBTQ-kat.
Például hogy családapának hívja magát minden beszédében, aztán otthon meg veri a gyerekeit.
2021. dec. 16. 19:10
8/19 A kérdező kommentje:
6
Jó, de mit mondott, ami ellentmondásos?
2021. dec. 16. 19:11
9/19 anonim válasza:
Miért szerinted egy keresztény embernek mit kell tennie valakivel aki más? gyűlölnie kell, korlátoznia, szivatnia? Úgy látom te a kereszténység lényegével sem vagy tisztában. Még jó, hogy legalább nem vagy az.
Az meg egy tipikus sunyi orbánista hazugság, hogy veri a gyerekeit.
2021. dec. 16. 19:16
10/19 anonim válasza:
Saját maga mondta , hogy veri őket ha szükségét látja
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!