Kell nekünk az Unió ?
"támadják" a keresztényeket, az iszlámokat ajnározzák. az illegális bevándorlást legalizálják.
mi történik itt?
mit keresünk még az euban, ha nem értünk, hanem ellenünk van... (?)
a szellemi,lelki, gondolati gyarmatosítás már kezdetét vette, lassan a fizikaira is sor kerül
"mindent megtesznek" Orbán elmozdításáért, mert Orbán nagy falat nekik, megakad a torkukon, mert kiáll Magyarországért.
ezt nem veszi be a gyomruk.
nem mintha Orbán hibátlan lenne, mert valóban mi a f@sznak a rengeteg stadion, meg a többi dolgok..., de legalább biztonságban vagyunk amíg ő kiáll értünk.
ők árulót keresnek eucsicskát ( Márki -Zay-t) akarnak, akit úgy mozgathatnak, ahogy akarnak.
Az oroszokat hazaküldtük. Jó volt szabadnak lenni. rendszert változtattunk.
A függetlenségünket nem adhatjuk fel. ne mondjunk le a nehezen kivívott szabadságunkról.
"támadják" a keresztényeket, az iszlámokat ajnározzák. az illegális bevándorlást legalizálják.
A fidesz mióta keresztény párt? Aki gyűlölködik és kirekesztő az hogy lehetne már keresztény?
Kik az iszlámok? Szerintem ilyenek nincsenek muszlimok vannak esetleg.
Nem hallottam még hogy ajnároznák őket. A szabad vallásgyakorlás nem ajnározás. Egyébként szerintem nem érint téged a vallásos gyakorlásában ha más vallásúak is gyakorolják a saját vallásukat.
Illegális bevándorlás ellen pont hogy kűzd az EU.
mit keresünk még az euban, ha nem értünk, hanem ellenünk van... (?)
Népszavazáson döntöttünk erről.
A fidesz és az mszp is emelett érvelt.
A Lisszaboni szerződést a magyar parlament is ratifikálta a fidesz és az mszp is megszavazta. Orbánnak tessék betartani olyan dolgokat amiket már aláírt!
a szellemi,lelki, gondolati gyarmatosítás már kezdetét vette, lassan a fizikaira is sor kerül
Ugye azt érted gyarmatosítás alatt, hogy orbán nem adóztatja a multikat, hogy több profitot tudjanak kivinni? Audi pl ezer mrdokat vitt ki az elmult években. Orbán adóparadicsomot csinált a multiknak az országból. Ezenkívül a munkatörvénykönyvét úgy írják ahogy a multik kérik.
Tehát orbán a gyarmatosítók kiszolgálója?
"mindent megtesznek" Orbán elmozdításáért, mert Orbán nagy falat nekik, megakad a torkukon, mert kiáll Magyarországért.
🤣🤣🤣🤣
Ez már vicces.
Orbán a német multikért áll ki nem a magyarokért ezt már leírtam. Miért kéne elmozdítani ha ilyen jövedelmező? Orbán szabadságharca egy nagy színészkedés csak.
Orbán érdemei mellett eltörpülnek az egyebek...
Orbán európai politikus, nem adja el egy tál lencséért a hazáját...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!